Login Eur 4.4435
Actualizat: 12:10, 31 martie 2015

Voluntari

Oraşul Voluntari este situat în partea de nord-est a municipiului Bucureşti, între două cursuri de apă: Colentina şi Pasărea. De-a lungul acestor râuri s-au format câteva din cele mai vechi localităţi din această parte a ţării: pe valea Colentinei s-au format localităţile Plumbuita,Fundeni şi Colentina, iar pe valea râului Pasărea s-au ridicat localităţile TunariStefăneşti şi Afumaţi.

Cea mai mare parte a acestui teritoriu făcea parte din întinsele păduri ale Vlăsiei, care au dispărut parţial, făcând loc suprafeţelor agricole şi locuibile. Din suprafaţa acoperită cu păduri au rămas câteva dense fragmente, aşa cum sunt actualele păduri Tunari, Andronache, Vulpachi, Pasărea. Pe actualul teritoriu al oraşului se regăsesc doar trei fragmente din întinsul Codru al Vlăsiei (Pădurea Băneasa, Pădurea Stefănesti şi Pădurea Andronache).

Galerie foto

STIRI DIN Voluntari

Copiii cu autism pot fi trataţi gratuit, la Voluntari Copiii cu autism pot fi trataţi gratuit, la Voluntari

Micuții din Ilfov care suferă de autism beneficiază de terapie gratuită, într-un centru specializat din Voluntari. Este vorba despre Centrul Help Autism Pipera, care a fost înființat de către Asociația Help Autism, cu sprijinul Kaufland România. Unitatea a fost inaugurată pe 21 ianuarie și oferă șansa la o viață normală copiilor cu această tulburare a creierului.

Prezenţă masivă la vot a ilfovenilor, în turul II Prezenţă masivă la vot a ilfovenilor, în turul II

Turul II al alegerilor prezidențiale, în Ilfov, s-a desfășurat în „limitele normalității”, cu excepția unor „datini și obiceiuri”, bine înrădăcinate în procesul electoral de pe plaiurile mioritice. Mizilicuri, am putea spune. Ceva turism electoral, o ștampilă „volatilizată” pe la Popești-Leordeni, grupuri de presiune pe ici, pe colo, ceva normal, nu-i așa? Cert este că, de data aceasta, alegătorii ilfoveni au fost la unison cu țara și au votat schimbarea. Lupta a fost strânsă, cu câteva surprize în ceea ce privește rezultatele pe localității, dar rezultatul a fost pe măsură. Reporterii noștri „au luat pulsul” acestei încleștări, la fața locului. Iată ce au întâlnit pe „frontul” uneia dintre cele mai surprinzătoare „bătălii electorale”.


Gheorghe Hagi are un nou staff tehnic la Viitorul „Căpitanul de la Sevilla” vine la Voluntari Gheorghe Hagi are un nou staff tehnic la Viitorul „Căpitanul de la Sevilla” vine la Voluntari

Schimbări în stafful tehnic al echipei Viitorul Voluntari: Bogdan Vintilă a plecat, Ștefan Iovan și Cristian Sava, ambii specializați în a lucra cu tinerii, au venit în postura de colaboratori ai lui Gheorghe Hagi.


Marea surpriză numită FC Voluntari Marea surpriză numită FC Voluntari

Acum trei ani era în Liga a 4-a, a urcat apoi în Liga a 3-a, unde a zăbovit foarte puțin, iar acum se află în Liga a 2-a. Unde, nici mai mult, nici mai puțin, se bate pentru promovarea pe prima scenă! Numele „fenomenului”: FC Voluntari.

În Ilfov, procesul electoral a decurs fără incidente deosebite În Ilfov, procesul electoral a decurs fără incidente deosebite

Glina La Bobeşti, romii nu s-au înghesuit la vot La Glina, am ales, întâmplător, Școala gimnazială nr. 3, din Bobești, satul în care locuiește un număr mare de romi. Comunitatea lor reprezintă aproape o treime din numărul…

Membri ai PNL Voluntari au fost atacați cu ouă Membri ai PNL Voluntari au fost atacați cu ouă

Membri ai staffului de campanie al lui Klaus Iohannis, care împărțeau materiale electorale în Voluntari, au fost atacaţi cu ouă şi pietre de persoane necunoscute, aflate într-un grup care îi urmărea.  Ei îi acuză de această agresiune pe oamenii primarului PSD, Florentin Pandele.

ANUNTURI DIN Voluntari

Promoter

Companie germana angajeaza promoteri pentru promovarea si vinderea produselor de cosmetica si ingrijire in marile centre comerciale. Locatia este Praktiker…
Ilfov - Voluntari
Vezi toate anunturile din Voluntari, Ilfov

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro