Login Eur 4.4435
Actualizat: 11:33, 23 aprilie 2014

Voluntari

Oraşul Voluntari este situat în partea de nord-est a municipiului Bucureşti, între două cursuri de apă: Colentina şi Pasărea. De-a lungul acestor râuri s-au format câteva din cele mai vechi localităţi din această parte a ţării: pe valea Colentinei s-au format localităţile Plumbuita,Fundeni şi Colentina, iar pe valea râului Pasărea s-au ridicat localităţile TunariStefăneşti şi Afumaţi.

Cea mai mare parte a acestui teritoriu făcea parte din întinsele păduri ale Vlăsiei, care au dispărut parţial, făcând loc suprafeţelor agricole şi locuibile. Din suprafaţa acoperită cu păduri au rămas câteva dense fragmente, aşa cum sunt actualele păduri Tunari, Andronache, Vulpachi, Pasărea. Pe actualul teritoriu al oraşului se regăsesc doar trei fragmente din întinsul Codru al Vlăsiei (Pădurea Băneasa, Pădurea Stefănesti şi Pădurea Andronache).

Galerie foto

STIRI DIN Voluntari

De Sf. Parascheva,Patriarhul Daniel a luminat sufletele ­credincioşilor de la Voluntari De Sf. Parascheva,Patriarhul Daniel a luminat sufletele ­credincioşilor de la Voluntari

Praznicul Sfintei Parascheva a adus în sufletele creștinilor ortodocși din Voluntari, bucurie nemărginită. Noua Casă a Domnului care se înalță semeață într-o zonă frumoasă a orașului, a răsunat de cântări bisericești și rugăciuni pentru mântuirea, sănătatea și bunăstarea acestu popor, greu încercat. Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României și înalți prelați ai Bisericii Ortodoxe Române au săvârșit o slujbă superbă la catedrala de aici. 

Voluntariul încearcă Liga cu degetul Voluntariul încearcă Liga cu degetul

După Bragadiru, Brănești, Otopeni și Chiajna, se pare că următorul oraș ilfovean cu echipă pe harta primei ligi la fotbal va fi Voluntariul. Aici ar putea să se mute, de la toamnă, Viitorul lui Gică Hagi.

A început reabilitarea Centrului de Plasament din Voluntari A început reabilitarea Centrului de Plasament din Voluntari

În prezenţa noului prefect al judeţului Ilfov, Speranţa Cliseru, a primarului din Voluntari, Florentin Pandele, a reprezentanţilor Ministerului Muncii, consilierul Cristian Andrei, Consiliului Judeţean Ilfov - directorul Direcţiei de Absorbţie Fonduri Interne şi Internaţionale, Cristian Pistol, dar şi ai Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Ilfov - la Centrul de Plasament nr. 6 din Voluntari au demarat lucrările de reabilitare, modernizare, extindere şi echipare a infrastructurii sociale.

Atenţie, apă poluată în perimetrul Băneasa-Voluntari Atenţie, apă poluată în perimetrul Băneasa-Voluntari

Prefectura județului Ilfov a decis, în noul mandat, că prezența presei la ședințele diferitelor comisii nu este binevenită, iar informarea cetățeanului este mai indicat a fi făcută pe site-ul instituției, prin comunicate de presă.

Profesorii pe scenă Profesorii pe scenă

Săptămâna Casei Corpului Didactic Ilfov cu sediul în Brăneşti, desfăşurată în perioada 20-25 mai, a ajuns la apogeul ei artistic, vineri, 24 mai, când, pe scena Centrului pentru Promovarea Culturii Tradiţionale Ilfov din Voluntari, cadrele didactice ilfovene au urcat pe scenă pentru ne oferi un spectacol de zile mari!

Vizitează magazinul STIGA Vizitează magazinul STIGA

 

 

ANUNTURI DIN Voluntari

ANGAJARI S.C AMONI MANUFACTURING S.R.L Voluntari

S.C AMONI MANUFACTURING S.R.L cu punctul de lucru în Sos. Afumaţi nr.108 bis,oraş Voluntari ,angajează bandzicar şi confecţionari pentru produse…
Ilfov - Voluntari

Inchirieri camere

VOLUNTARI, inchiriez in pensiune camera cu grup sanitar, mobilata, frigider, tv,0730.343.459 ; bajanmarian70@yahoo.com
Ilfov - Voluntari

Promoter

Companie germana angajeaza promoteri pentru promovarea si vinderea produselor de cosmetica si ingrijire in marile centre comerciale. Locatia este Praktiker…
Ilfov - Voluntari
Vezi toate anunturile din Voluntari, Ilfov

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro