Login Eur 4.4435
Actualizat: 12:44, 21 octombrie 2014

Voluntari

Oraşul Voluntari este situat în partea de nord-est a municipiului Bucureşti, între două cursuri de apă: Colentina şi Pasărea. De-a lungul acestor râuri s-au format câteva din cele mai vechi localităţi din această parte a ţării: pe valea Colentinei s-au format localităţile Plumbuita,Fundeni şi Colentina, iar pe valea râului Pasărea s-au ridicat localităţile TunariStefăneşti şi Afumaţi.

Cea mai mare parte a acestui teritoriu făcea parte din întinsele păduri ale Vlăsiei, care au dispărut parţial, făcând loc suprafeţelor agricole şi locuibile. Din suprafaţa acoperită cu păduri au rămas câteva dense fragmente, aşa cum sunt actualele păduri Tunari, Andronache, Vulpachi, Pasărea. Pe actualul teritoriu al oraşului se regăsesc doar trei fragmente din întinsul Codru al Vlăsiei (Pădurea Băneasa, Pădurea Stefănesti şi Pădurea Andronache).

Galerie foto

STIRI DIN Voluntari

Gheorghe Hagi are un nou staff tehnic la Viitorul „Căpitanul de la Sevilla” vine la Voluntari Gheorghe Hagi are un nou staff tehnic la Viitorul „Căpitanul de la Sevilla” vine la Voluntari

Schimbări în stafful tehnic al echipei Viitorul Voluntari: Bogdan Vintilă a plecat, Ștefan Iovan și Cristian Sava, ambii specializați în a lucra cu tinerii, au venit în postura de colaboratori ai lui Gheorghe Hagi.


ADRBI, despre Centrul de Plasament nr. 6 din Voluntari: ”O satisfacție reală!” ADRBI, despre Centrul de Plasament nr. 6 din Voluntari: ”O satisfacție reală!”

Zilele trecute, reprezentanții Agenției pentru Dezvoltare Regională București - Ilfov (ADRBI - Organism Intermediar pentru Programul Operaţional Regional (Regio) al Uniunii Europene în regiunea Bucureşti-Ilfov) au vizitat Centrul de Plasament nr 6, din Voluntari, unde s-a finalizat, în această lună, implementarea unui proiect european de reabilitare, modernizare, dezvoltare, extindere și echipare.

Centrul de Plasament, un cămin modern Centrul de Plasament, un cămin modern

Proiectul de reabilitare, modernizare, dezvoltare, extindere și echipare a Centrului de Plasament nr.6 din Voluntari, realizat cu ajutorul unei finanțări europene nerambursabile, a ajuns aproape de final. De acum înainte, copiii găzduiți aici vor putea să crească și să se dezvolte în condiții decente, infrastructura socială a căminului fiind, cu adevărat, la standarde europene. Data la care absolut toate dotările vor fi gata este 31 iulie 2014.

Membri ai PNL Voluntari au fost atacați cu ouă Membri ai PNL Voluntari au fost atacați cu ouă

Membri ai staffului de campanie al lui Klaus Iohannis, care împărțeau materiale electorale în Voluntari, au fost atacaţi cu ouă şi pietre de persoane necunoscute, aflate într-un grup care îi urmărea.  Ei îi acuză de această agresiune pe oamenii primarului PSD, Florentin Pandele.

Generaţia de aur s-a mutat la Voluntari Generaţia de aur s-a mutat la Voluntari

Bogdan Stelea, portarul naționalei „Generației de Aur” a fotbalului românesc, a fost numit în funcția de antrenor principal al Viitorului Voluntari, echipă patronată de Gică Hagi.

 

De Sf. Parascheva,Patriarhul Daniel a luminat sufletele ­credincioşilor de la Voluntari De Sf. Parascheva,Patriarhul Daniel a luminat sufletele ­credincioşilor de la Voluntari

Praznicul Sfintei Parascheva a adus în sufletele creștinilor ortodocși din Voluntari, bucurie nemărginită. Noua Casă a Domnului care se înalță semeață într-o zonă frumoasă a orașului, a răsunat de cântări bisericești și rugăciuni pentru mântuirea, sănătatea și bunăstarea acestu popor, greu încercat. Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României și înalți prelați ai Bisericii Ortodoxe Române au săvârșit o slujbă superbă la catedrala de aici. 

ANUNTURI DIN Voluntari

ANGAJARI S.C AMONI MANUFACTURING S.R.L Voluntari

S.C AMONI MANUFACTURING S.R.L cu punctul de lucru în Sos. Afumaţi nr.108 bis,oraş Voluntari ,angajează bandzicar şi confecţionari pentru produse…
Ilfov - Voluntari

Inchirieri camere

VOLUNTARI, inchiriez in pensiune camera cu grup sanitar, mobilata, frigider, tv,0730.343.459 ; bajanmarian70@yahoo.com
Ilfov - Voluntari

Promoter

Companie germana angajeaza promoteri pentru promovarea si vinderea produselor de cosmetica si ingrijire in marile centre comerciale. Locatia este Praktiker…
Ilfov - Voluntari
Vezi toate anunturile din Voluntari, Ilfov

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro