Login Eur 4.4435
Actualizat: 11:48, 18 noiembrie 2014

Localitati Ilfov

Orase

Comune

Stiri din judetul Ilfov

Marea surpriză numită FC Voluntari Marea surpriză numită FC Voluntari

Acum trei ani era în Liga a 4-a, a urcat apoi în Liga a 3-a, unde a zăbovit foarte puțin, iar acum se află în Liga a 2-a. Unde, nici mai mult, nici mai puțin, se bate pentru promovarea pe prima scenă! Numele „fenomenului”: FC Voluntari.

Iohannis a câştigat Ilfovul Iohannis a câştigat Ilfovul

Luni dimineață, la ora 7.30, Biroul Electoral Județean Ilfov a anunțat rezultatele finale ale alegerilor prezidențiale, la nivelul județului.

Prezenţă masivă la vot a ilfovenilor, în turul II Prezenţă masivă la vot a ilfovenilor, în turul II

Turul II al alegerilor prezidențiale, în Ilfov, s-a desfășurat în „limitele normalității”, cu excepția unor „datini și obiceiuri”, bine înrădăcinate în procesul electoral de pe plaiurile mioritice. Mizilicuri, am putea spune. Ceva turism electoral, o ștampilă „volatilizată” pe la Popești-Leordeni, grupuri de presiune pe ici, pe colo, ceva normal, nu-i așa? Cert este că, de data aceasta, alegătorii ilfoveni au fost la unison cu țara și au votat schimbarea. Lupta a fost strânsă, cu câteva surprize în ceea ce privește rezultatele pe localității, dar rezultatul a fost pe măsură. Reporterii noștri „au luat pulsul” acestei încleștări, la fața locului. Iată ce au întâlnit pe „frontul” uneia dintre cele mai surprinzătoare „bătălii electorale”.


Îngerii le-au îmbogăţit creştinilor sufletele cu iubire divină Îngerii le-au îmbogăţit creştinilor sufletele cu iubire divină

Cerurile s-au deschis, în seara zilei de 7 noiembrie, lăsând loc cetelor îngerești să verse peste enoriașii Parohiei Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil, din Petrești, Corbeanca, flacăra de har duhovnicesc. 

Un scrutin cu rezultat neaşteptat Un scrutin cu rezultat neaşteptat

Un scrutin cu rezultat neaşteptat

Ilfovenii au votat cu speranţă în suflet Ilfovenii au votat cu speranţă în suflet

Din Copăceni până la Nuci, sau din Brănești la Buftea, ilfovenii au purces, duminică, 16 noiembrie, la vot.  Unii au plecat, dis-de-dimineață, cu o speranță în suflet. O speranță că pot schimba lumea strâmbă în care trăiesc de ceva vreme, într-una mai bună, în care impostura, hoția și minciuna să dispară pentru totdeauna. Au ajuns la urne și au introdus buletinul de vot, cu această speranță. Rezultatul votului lor, pare să fi adus o schimbare. Privesc acum cu o speranță reînnoită, către viitor. Dacă au avut dreptate, doar istoria o va confirma...

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro