Login Eur 4.4435
Actualizat: 09:42, 20 septembrie 2016

Localitati Ilfov

Orase

Comune

Stiri din judetul Ilfov

Copiii din Mogoşoaia au ajuns în Paradisul din Munţii Buzăului Copiii din Mogoşoaia au ajuns în Paradisul din Munţii Buzăului

De când clopoțelul a sunat începerea noului an școlar, peste 20 de copii din comuna Mogoșoaia își amintesc cu jind de frumoasa vacanță de vară și în special de zilele minunate petrecute în tabăra de la Bisoca, județul Buzău. Acolo unde, grație preoților și a autorităților locale, s-au jucat în voie, au vizitat faimoasele obiective turistice ale zonei, au cutreierat în lung și-n lat locuri deosebite și peisaje mirifice care le-au oferit momente unice, de destindere, învățare, socializare și îmbogățire a sufletelor.

Monitorizarea gropilor de gunoi, în atenția primarului general  Monitorizarea gropilor de gunoi, în atenția primarului general

Luni, 19 septembrie, la Primăria Capitalei, a fost întrunit Comandamentul pentru analizarea problemelor de mediu ale Capitalei, la care au participat, alături de Primarul general Gabriela Firea, prefectul Bucureștiului, Paul Nicolae Petrovan, prefectul județului Ilfov, Adrian Petcu, de reprezentanți  Agenției pentru Protecția Mediului București  Ilfov,  Gărzii Naționale de Mediu,  Direcției de Sănătate Publice Municipiului București și a  Județului Ilfov, ai Autorității Naționale Sanitar și pentru Siguranta Alimentelor și ai Poliției Locale a Municipiului București.

Ştefan Condu, omul potrivit, la locul potrivit Ştefan Condu, omul potrivit, la locul potrivit

Oricât de bine ar fi așezate lucrurile și oricât de „rotund” s-ar mișca ele, uneori se simte nevoia unei schimbări. Pentru că, în astfel de situații apare o rutină, o stagnare, o „încremenire în proiect”, cum vreți să-i spuneți, care face ca treburile să nu se mai desfășoare potrivit așteptărilor oamenilor. Un astfel de exemplu ar putea fi și comuna Dobroiești, așezarea ilfoveană, fără doar și poate, cea mai apropiată de Capitală.

“Sfântul Antim Ivireanul și iluminismul european” “Sfântul Antim Ivireanul și iluminismul european”

Ziua de 27 septembrie este închinată Sfântului Antim Ivireanul. La împlinirea celor 300 de ani de la moartea sa martirică, Sfântul Sinod a declarat anul 2016 ca fiind Anul comemorativ al Sfântului Ierarh Martir Antim Ivireanul și al tipografilor bisericești. Pentru a înțelege mai bine viața de sfințenie a părintelui și minunile lui, slujitorii Parohiei Mogoșoaia au avut, la finele săptămânii trecute, o întâlnire cu enoriașii, în cadrul căreia le-au arătat de ce a fost trecut în rândul sfinților.

Super concerte în parcul Mogoșoaia Super concerte în parcul Mogoșoaia

Primăria Mogoșoaia nu se dezminte: în această toamnă, proiectele culturale și de divertisment continuă la cote maxime, în cadrul proiectului KultureStock MoGo 2016. Iar surprizele, săptămână de săptămână oferite sunt absolut încântătoare pentru vizitatorii Parcului Mogoșoaia.

Festivalul toamnei 2016 - peste 2 km de oameni Festivalul toamnei 2016 - peste 2 km de oameni

17 septembrie 2016 va rămâne în memoria comunității de la Balotești, adunată pe strada Trifoiștei să petreacă la Festivalul toamnei, datorită spectacolului plin de suprize muzicale oferit de Primărie și Consiliul local.

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro