Login Eur 4.4435
Actualizat: 11:13, 25 octombrie 2016

Localitati Ilfov

Orase

Comune

Stiri din judetul Ilfov

Asaltul viitorilor campioni Asaltul  viitorilor campioni

Miercuri, 18 octombrie, orașul Buftea a fost „asediat” pentru câteva ore de cei 18 mici mușchetari de la Clubul CSTA, care au susținut o demonstrație de sabie în sala de sport a Liceului Tehnologic „Dumitru Dumitrescu”. Evenimentul a beneficiat de prezența multiplilor campioni Tiberiu Dolniceanu - vicecampion olimpic la sabie la Jocurile Olimpice de la Londra  și Simona Gherman - cea care, împreună cu echipa feminină de spadă, a adus singura medalie de aur pentru România la Jocurile Olimpice de la Rio.

Sfântul Dumitru, Cel ce ne-a arătat că dragostea pentru Dumnezeu este cea mai mare bogăţie Sfântul Dumitru, Cel ce ne-a arătat că dragostea pentru Dumnezeu este cea mai mare bogăţie

Miercuri și joi ne vom bucura, din nou, de zile de rugăciune și curățire a sufletului. Rugăciuni minunate și înălțătoare cântece bisericești vor răsuna în lăcașele de cult ortodoxe, la prăznuirea Sfântului Mare Mucenic Dimitire, Izvorâtorul de Mir și la omagierea Sfântului Dimitrie cel Nou Basarabov, care este și Ocrotitorul Bucureștilor. Iată de ce Biserica Ortodoxă Română le-a dăruit celor doi sfinți câte un loc important în calendarul bisericesc și o cinstire în chip deosebit!   

A doua ediție a unui eveniment important A doua ediție a unui eveniment important

Desfășurată între 10 și 16 septembrie a.c., evenimentul nu poate trece neconsemnat, în ziarul nostru. Programarea acestei ample acțiuni la nivelul continentului european s-a aflat și la această ediție sub semnul practicării unei game largi a sporturilor, prin competiții la care să participe copii, tineri, dar nu 
numai ei.

"Vulturii", învinși de arbitraj

Meciul de sâmbăta trecută de la Chiajna a adus din nou în discuție calitatea arbitrajelor din campionatul autohton. Erorile brigăzii de arbitraj, conduse de Adrian Comănescu, au dus la primul gol al oaspeților și la eliminarea lui Cristescu.

Pegas Duatlon Buftea, la a treia ediție Pegas Duatlon Buftea, la a treia ediție

Evenimentul este organizat de primăria orașului și “Asociaţia Pegas Triatlon Club“. Această ediţie a duatlonului, împreună cu Triatlonul din vară, întregeşte seria evenimentelor sportive de mare frumusețe, cu numeroși susținători ai mișcării în aer liber.

Trei zile de sărbătoare pentru oraşul Bragadiru Trei zile de sărbătoare pentru oraşul Bragadiru

Locuitorii oraşului Bragadiru au fost răsfăţaţi, timp de trei zile, cu spectacole de neuitat la Festivalul Toamnei. Pe scena amenajată în faţa Casei de Cultură „Mihai Eminescu” au urcat numeroşi artişti ce i-au încântat pe ilfoveni şi i-au îndemnt la dans, ore în şir.

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro