Login Eur 4.4435
Actualizat: 16:15, 03 septembrie 2015

Localitati Ilfov

Orase

Comune

Stiri din judetul Ilfov

Summer Well de două zile şi peste 16.000 de spectatori Summer Well de două zile şi peste 16.000 de spectatori

La mijloc de vară, de câţiva ani încoace, despre Buftea se vorbeşte în două zile pe reţelele de socializare şi la televiziuni cât nu se vorbeşte un an întreg. Motivul este unul muzical, tineresc: Festivalul Summer Well organizat la Palatul Ştirbey.

Adrian Cristea, interzis la fotbal! Adrian Cristea, interzis la fotbal!

Jucătorul formaţiei Concordia Chiajna, Adrian Cristea, a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a FRF cu interzicerea oricăror activităţi legate de fotbal, până la respectarea deciziei TAS privind renunţarea la toate procesele cu fostul său club, FC Steaua.

Cofinanţări comune, judeţene şi locale, pentru o serie de investiţii Cofinanţări comune, judeţene şi locale, pentru o serie de investiţii

Ordinea de zi a şedinţei de Consiliu, convocată pentru 15 iulie a.c. a cuprins mai multe proiecte de hotarâri, aprobate în totalitate, de către consilierii judeţeni.

Artiști, farmec, nostalgii și cultură, la Mogoșoaia Artiști, farmec, nostalgii și cultură, la Mogoșoaia

Spectacole, unul după altul. Cultură a vacanţei? Sau vacanţă culturală? Sunt două întrebări, al căror răspuns e unul. Pentru ambele. Vorba poetului: dacă ele ar trebui să poarte un singur nume, iată-l: Mogoșoaia! Locul, mai precis? E Târgușorul Brâncovenilor. Aici, în fiecare weekend, toate vârstele omului - dar absolut toate - capătă în dar clipe de savoare, răsfăţ liric, duioșie și nostalgii dragi. Minunata tradiţie artistică durează de ani întregi.

Jandarmii ilfoveni, angajaţi în lupta cu „jefuitorii” de păduri Jandarmii ilfoveni, angajaţi în lupta cu „jefuitorii” de păduri

În ultima perioadă, se constată că românul nu prea mai este „frate cu codrul”. Jaful din pădurile României se ridică, în prezent, la cote alarmante. „Aurul verde” al românilor este furat ”ca-n codru”, cu consecințe îngrijorătoare. De aceea, responsabilii cu ocrotirea acestei inestimabile avuții naționale caută să găsească măsuri care să stăvilească „prăpădul silvic” din ultimii ani.

La Pantelimon, ”Şcoala de Vară - Recreaţia Mare” - final de ediţie a V-a La Pantelimon, ”Şcoala de Vară - Recreaţia Mare” - final de ediţie a V-a

În august 2013, Jurnalul de Ilfov se referea la Şcoala nr. 1 din Pantelimon ca la o unitate de învăţământ de top pentru educaţia ilfoveană, elevii de aici obţinând, de-a lungul timpului, numeroase premii şi diplome la concursurile naţionale şi internaţionale.

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro