Login Eur 4.4435
Actualizat: 12:03, 15 aprilie 2015

Localitati Ilfov

Orase

Comune

Stiri din judetul Ilfov

Shakespeare a rebenit la Brănești Shakespeare a rebenit la Brănești

În Joia Mare, s-a desfășurat, la Casa de Cultură, ediţia a VI-a a Festivalului judeţean de recitare, teatru și desen „ William Shakespeare”, organizat de Liceul teoretic „Traian Lalescu”, din Brănești. Iar „Marele Will”  a fost în sală, cu siguranţă, fie în momente de comedie, fie în momente de dramă, intimidându-i pe unii sau răspândind inspiraţie altora.

Salonul Calului, ediţia 2015 Competiţie hipică la Tâncăbeşti Salonul Calului, ediţia 2015 Competiţie hipică la Tâncăbeşti

În elegantul sediu al Jockey Club Român (înfiinţat în 1875) a avut loc, pe 8 aprilie, conferinţa de presă prilejuită de ediţia 2015, a IV-a, a competiţitiei Salonul Calului, organizată la baza Equestria din satul Tâncăbeşti, comuna Snagov. Gazde: Ozana Moraru, preşedintele Clubului Equestria şi iniţiatorul Salonului Calului în România, Constantin Avramescu şi Dan Fortunescu-Aron, vicepreşedinţii Jockey Club  Român,  Vlad Bontea, noul preşedinte al Federaţiei Ecvestre Române şi un invitat special, Cristian Ţopescu.

Jandarmii...altfel Jandarmii...altfel

Săptămâna „Şcoala altfel” a prilejuit, printre altele, şi întâlniri „altfel” între jandarmii ilfoveni şi prichindeii de la grădiniţă sau elevii judeţului Ilfov.  Într‑un final, o acţiune de succes desfăşurată la Popeşti-Leordeni, Măgurele şi Pantelimon.

Chiajna, borna zece pentru Baciu Chiajna, borna zece pentru Baciu

Din păcate, debutul antrenorului Marius Baciu pe banca tehnică a Concordiei Chiajna a fost un fiasco total: 0-3 cu FC Botoșani! Tehnicianul a promis revanșa împotriva ieșenilor!

Faci foc pentru resturi vegetale? Să fie la ­minimum 10 m distanţă faţă de casă! Faci foc pentru resturi vegetale? Să fie la  ­minimum 10 m distanţă faţă de casă!

Vremea bună a fost mereu folosită de oamenii gospodari pentru a-şi curăţa curtea şi ogoarele, doar că măsurile de siguranţă contra incendiilor nu trebuie uitate. Se ocupă să ne reamintească şi să ne ţină atenţia trează Inspecţia de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Dealu Spirii” Bucureşti-Ilfov.

Micii meşteri mari,de la Măgurele Micii meşteri mari,de la Măgurele

Grădinița cu orar prelungit nr. 1, din orașul Măgurele, este pe cale să instaureze o nouă tradiție, cu ocazia Sărbătorilor Pascale. De ce spunem asta? Pentru că iată, este al doilea an consecutiv când meșterii-prichindei de aici, împreună cu „mămicile” lor  din grădiniță - cadrele didactice - organizează un târg caritabil de Crăciun. Un „târg” cu un scop nobil: dorința de a fi alături de copiii mai puțin favorizați de soartă, aflați în plasament la Casa de Copii „Înger Alb”.

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro