Login Eur 4.4435
Actualizat: 11:48, 20 ianuarie 2015

Localitati Ilfov

Orase

Comune

Stiri din judetul Ilfov

Diabeticii, cardiacii și obezii, internați gratuit la CardioRec Diabeticii, cardiacii și obezii, internați gratuit la CardioRec

Specialiștii de la CardioRec, Corbeanca, au demarat o campanie de sensibilizare a pacienților din Ilfov care riscă să dezvolte boli cardiovasculare ce provoacă decesul. . 

"La Chiajna au apărut ghioceii"

Concordia Chiajna și-a reluat pregătirile în vederea sezonului de primăvară, fotbaliștii pregătindu-se, până pe 29 ianuarie, la baza proprie.

Viceprimarul Toma Nichita, de la Deltă la câmpie Viceprimarul Toma Nichita, de la Deltă la câmpie

Din august 2013, de când a fost ales viceprimar, ne-am întâlnit deseori cu Nichita Toma pentru că, aşa cum şi-a şi dorit,” în slujba cetăţenilor” nu a rămas doar o vorbă pe o hârtie.  Pe şantier, sau la diversele spectacole, viceprimarul este prezent în teren pentru a veghea asupra respectării hotărârilor luate în Consiliul local de primarul Marian Oancea şi consilierii care alcătuitesc echipa de lucru a Primăriei Snagov. Ne-am revăzut imediat după Revelionul pe stil vechi, într-o frumoasă zi a lui Gerar.

Bolnavii de inimă sau de plămâni pot face spirometrie gratuită Bolnavii de inimă sau de plămâni pot face spirometrie gratuită

În sezonul rece, mulți dintre noi avem anumite simptome ce se pot confunda cu o răceală simplă, dar ele pot face parte din faza incipientă a BPOC (bronhopneumopatia obstructivă cronică). Aceasta este o problemă gravă de sănătate publică și nu trebuie tratată cu superficialitate. 

Sărbătoarea poetului nepereche Sărbătoarea poetului nepereche

O fi oraşul Buftea renumit pentru cinematografie şi nu pentru poezie, dar aceasta nu înseamnă că aniversarea poetului nepereche, Mihai Eminescu, putea trece neobservată. Iar elevii şi cadrele didactice ale Şcolii gimnaziale nr. 1 au făcut tot posibilul nu numai să nu treacă peste aniversare, dar şi să marcheze un ţăruş în istoria serbărilor şcolare buftene.

Un copil-problemă îşi terorizează colegii de clasă Un copil-problemă îşi terorizează colegii de clasă

Gestionarea situației copiilor cu nevoi speciale este pentru sistemul educaţional românesc o mare piatră de încercare. Un bolovan, chiar, s-ar putea spune. Spre deosebire de alte ţări europene, cu experienţă în domeniu, România se confruntă cu deficienţe semnificative, în acest domeniu. Legislative, logistice şi de resurse umane. Oricine poate constata, cu uşurinţă, că nu există intrumentele necesare pentru a gestiona situaţia acestor copii, sau acestea sunt mai mult decât deficitare şi ineficiente. Cazul pe care îl vom prezenta, în continuare, confirmă, pe deplin, afirmaţia de mai sus.

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro