Login Eur 4.4435
Actualizat: 16:24, 27 august 2014

Localitati Ilfov

Orase

Comune

Stiri din judetul Ilfov

Locurile de muncă vacante Locurile de muncă vacante

Conform listei locurilor de muncă vacante valabile la data de 27.08.2014, angajatorii din Judeţul Ilfov oferă un total de 570 locuri de muncă vacante, din care 67 pentru studii superioare, 272 pentru studii medii, 136 pentru muncitori calificaţi

Şumudică, dorit la Rapid, îl propune pe Adrian Iencsi Şumudică, dorit la Rapid, îl propune pe Adrian Iencsi

Marius Șumudică este sigur de faptul că va reveni la Rapid, numai că nu acum, el propunându-l pentru funcția de antrenor în Giulești pe Adrian Iencsi.

Dragomireşti-Vale, etapa a 4-a a canalizării de la secolul XV la secolul XXII Dragomireşti-Vale, etapa a 4-a a canalizării de la secolul XV la secolul XXII

Scriam la sfârşitul lunii martie despre lucrările ample de canalizare vacuumatică ce se desfăşurau la acel moment în Dragomireşti-Vale. Atunci, în martie, primăria şi Consiliul Judeţean Ilfov  tocmai semnaseră un contract de  asociere în valoare de 250.000 lei pentru etapa a 4-a a canalizării comunei. Astăzi, în luna august, această etapă a 4-a a lucrărilor de canalizare pentru Dragomireşti-Vale se apropie tot mai mult de finalul complet prevăzut pentru luna octombrie prin inaugurarea staţiei de vacuum din Dragomireşti-Vale în ziua de 22 august.

„O faptă bună în fiecare lună” „O faptă bună în fiecare lună”

Tineretul liberal ilfovean s-a strâns duminică dimineaţa, pe 24 iunie, să-şi pună la încercare tinereţea preţ de câteva secunde şi o găleată de apă rece cu gheaţă. Desigur, în cadrul campaniei internaţionale „Ice Bucket Challenge” căreia i s-au alăturat. Doar că tinerii liberali ilfoveni donează banii în România, Asociaţiei de Scleroză Multiplă din România (ASMR).

Tezaurul Brâncovenilor de la Curtea Domnească, Mogoșoaia Tezaurul Brâncovenilor de la Curtea Domnească, Mogoșoaia

„Stai puţin! Un bob zăbavă. Înainte să le ştergi cu cârpa, aşteaptă câteva secunde. Vezi urmele astea, pe încălţări? Le-ai adunat, din umblet. Ai bătut locurile, în anotimpuri. Rouă din răcoarea ierbii? Praf, din arşiţa verii? Frunze ude sau zăpadă? E cert, eşti un călător. Ai fost acolo, de mai multe ori? Cum te-ai nimerit? Ce te-a chemat? Ştiu, ai multe treburi. Totuşi, te întreb: Ce-ai simţit? Şi mai ales, ce ştii despre locul sacru pe unde ai trecut? Din ce-ai văzut, ce-ai înţeles”? Mărturisesc - la năvala de întrebări a prietenului meu - aveam răspunsuri mici. Şi puţine. M-am ruşinat. Profan şi orb? Grea povară.

Căminul de la Periș, mâna întinsă bunicilor pentru o bătrâneţe mai frumoasă Căminul de la Periș, mâna întinsă bunicilor pentru o bătrâneţe mai frumoasă

Zeci de oameni trecuți bine de prima tinerețe, și-au găsit liniștea după ce au bătut la ușa Căminului pentru Persoane Vârstnice din Periș. Autoritățile locale și județene, conducerea și angajații centrului de îngrijire și-au dat mâna și au reușit să le creeze locatarilor, condiții demne și un nivel de trai mult mai bun decât acasă. 

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro