Login Eur 4.4435
Actualizat: 11:56, 29 iulie 2014

Localitati Ilfov

Orase

Comune

Stiri din judetul Ilfov

Dr. Clara Alexandrescu, specialist CradioRec Corbeanca:“Aproape jumătate dintre bărbaţi riscă boli grave de inimă” Dr. Clara Alexandrescu, specialist CradioRec Corbeanca:“Aproape jumătate dintre bărbaţi riscă boli grave de inimă”

Cel mai amplu program social demarat în acest an la nivel județean, se extinde. Campania “Prevenirea infarctului miocardic” inițiată și organizată de Jurnalul de Ilfov, în parteneriat cu specialiștii Centrului de Recuperare Cardiovasculară CardioRec, Corbeanca, a ajuns vineri, 25 iulie, la Gruiu. Campania a beneficiat de sprijinul Consiliului  Local și de cel al primarului Ion Samoilă.

Campanie pentru viaţa pietonilor Campanie pentru viaţa pietonilor

În mod constant, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Ilfov, organizează numeroase campanii de prevenire și combatere a accidentelor rutiere grave, soldate cu vieți curmate absurd. Zilele trecute, astfel de acțiuni au avut loc pe Drumul Național 2, care deține un record negativ în privința numărului de victime provocate de accidentele de circulație.

Indemnizație de șomaj pentru absolvenții din învățământ promoția 2014 Indemnizație de șomaj pentru absolvenții din învățământ promoția 2014

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Ilfov anunță care sunt condițiile în care absolvenții diferitelor instituții de învățământ din promoția 2014 pot beneficia de indemnizație de șomaj.

Echipa de la firul ierbii şi dascălii ei, vindecători de destine Echipa de la firul ierbii şi dascălii ei, vindecători de destine

Soarele urmase, parcă, descântecul prezenţei copiilor. Şi i-a comandat cerului să-şi întindă norii, la uscat. Vară, la Mogoşoaia. Vacanţă. O zi de weekend, cu meci de antrenament şi picnic între prieteni, la mijlocul lui iulie. O zi - împrumutată din culoarea unui fagure. Parcul de lângă Palatul Voievodal, a adunat câteva dintre „diviziile” de luptă sportivă ale puştimii, care poartă emblema Clubului de Fotbal „VK Soccer”. Tot ce ştiu acum despre această asociaţie, mi-a amintit „decepţia” englezului Bill Shankly, legendarul antrenor în anii ’60, al celor de la „FC Liverpool”. El a mărturisit: „Unii oameni cred că fotbalul este o chestiune de viaţă şi de moarte. Sunt foarte dezamăgit de această atitudine. Vă pot asigura că el e mult, mult mai mult decât atât”.

"Un Start Bun", pentru Glina

Zilele trecute, în Capitală, a avut loc evenimentul de lansare a proiectului ”Un Start Bun - Încurajarea educației timpurii în comunitatea din Glina”, finanțat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG din România. Proiectul, început în luna iulie a acestui an, se va derula pe o perioadă de 12 luni, în comunitatea de romi din Glina, județul Ilfov.

200 de milioane de euro pentru apă şi canal, în Ilfov 200 de milioane de euro pentru apă şi canal, în Ilfov

Pe 10 iulie, la Complexul Astoria din Snagov, a avut loc o întâlnire, convocată de către președintele Consiliului Județean Ilfov (CJI), Marian Petrache, la care au participat reprezentanții societății Apă - Canal Ilfov SA și cei ai Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Apă - Canal Ilfov (ADIA Ilfov), precum și primarii celor 26 de localități ilfovene, membre ale asociației.

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro