Login Eur 4.4435
Actualizat: 09:53, 09 februarie 2016

Localitati Ilfov

Orase

Comune

Stiri din judetul Ilfov

Concordia Chiajna dă lovitura! Concordia Chiajna dă lovitura!

Un transfer surpriză efectuat de echipa lui Adrian Falub a pus pe jar presa de specialitate din România. Este vorba de transferul lui Artem Milevski, fotbalist liber de contract, un fost internaţional ucrainean, cu zeci de prezenţe în Champions League, precum și la Mondialul din 2006 și la Euro 2008.

Un primar mereu alături de cei năpăstuiţi Un primar mereu alături de cei năpăstuiţi

Măsura faptelor unui primar sunt realizările sale. Acestea sunt „urmele” pe care el le lasă în urma trecerii sale vremelnice prin funcția în care a fost învestit de semenii săi, concetățenii așezării pe care o păstorește. Iar „urmele” bune care au adus bunăstarea comunității vor dăinui în timp, spre amintirea celui care le-a întipărit în memoria oamenilor. Aceasta este, cred eu, cea mai mare mulțumire pentru un edil care se dedică, fără a pregeta, mersului înainte al localității pe care a condus-o.

S-a aprobat bugetul CJI, pe 2016 S-a aprobat bugetul CJI, pe 2016

 În ședința Consiliului Județean Ilfov (CJI), din 3 februarie a.c., a fost supus votului consilierilor județeni proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului local al județului, pentru 2016.

Inaugurarea Clinicii Medicale „Euro Multimed” Inaugurarea Clinicii Medicale „Euro Multimed”

Sănătatea e comoara cea mai preţioasă, a oricui. Dar culmea, e şi cea mai uşor de pierdut. Pentru că e cel mai prost păzită! Motive contemporane? Sumedenie. Unele ţin de propria persoană: educaţie, mod de viaţă. De cealaltă parte se află sistemul sănătăţii publice. Răspunderea lui socială? E uriaşă. La noi, suferinţa principală e accesul la serviciile medicale. Mai mult ca oriunde, România rurală pătimeşte din greu. Dar nu peste tot. Există locuri – e-adevărat, puţine la număr - unde sârguinţa şi destoinicia unor oameni aşezaţi în fruntea comunităţii lor readuc certitudinea vieţii. Exemplar, Clinceni e unul dintre ele.

700 de copii ilfoveni, eligibili în programul „Fiecare copil la grădiniţă“ 700  de copii ilfoveni, eligibili în programul „Fiecare copil la grădiniţă“

Prefectura Ilfov a găzduit, săptămâna trecută, două sesiuni județene de informare - a primarilor și, respectiv, a directorilor de grădinițe din județ - asupra modului de implementare a programului național reglementat prin Legea 248/2015 - ”Fiecare copil în grădiniță”.

Să iubim, să dăruim! Să iubim, să dăruim!

Un gând bun, o îmbrățișare și o încurajare, dăruite din adâncul sufletului, au puterea de a schimba viața unor oameni năpăstuiți, care nu mai pot nici măcar să zâmbească.

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro