Login Eur 4.4435
Actualizat: 13:30, 03 martie 2015

Localitati Ilfov

Orase

Comune

Stiri din judetul Ilfov

Politisti ai Serviciului Rutier Ilfov au oferit martisoare pentru conducătoarele de la volan și nu numai Politisti ai Serviciului Rutier Ilfov au oferit martisoare pentru conducătoarele de la volan și nu numai

Pe subcomisarul Claudiu Bărbînță și agentul principal Costea Romică -  din cadrul serviciului rutier Ilfov - i-am întâlnit la intrarea de pe DN1 în orașul Otopeni.

Programul de voluntariat „Ajungem Mari” Programul de voluntariat „Ajungem Mari”

Activitatea de voluntariat aduce după sine, de fapt, acumularea unei experienţe profesionale într-un anumit domeniu. Voluntariatul constituie o oportunitate care te ajută să experimentezi lucruri noi, să te dezvolţi şi să ajuţi. Voluntariatul presupune acțiune, iar acțiunea produce experiență.

Protecţia civilă, la aniversare Protecţia civilă, la aniversare

Ziua de 28 februarie este una aniversară pentru protecţia civilă din ţara noastră, iar anul acesta s-au împlinit peste opt decenii de când Regele Carol al II-lea a semnat, în 1930, Înaltul Decret Regal de înfiinţare a primelor structuri cu atribuţii de protecţie civilă.

Hagi vrea retrogradarea forţată a 6 echipe! Hagi vrea retrogradarea forţată a 6 echipe!

Managerul tehnic al FC Viitorul Voluntari, Gheorghe Hagi, consideră că în Liga I nu este o competiţie corectă şi este de părere că grupările aflate în insolvenţă, Rapid, U Cluj, Oţelul Galaţi, Dinamo, CFR Cluj şi Petrolul, ar trebui să se reorganizeze în eşaloanele inferioare.

Activitate mai eficientă la AJOFM Ilfov Activitate mai eficientă la AJOFM Ilfov

Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă (AJOFM) Ilfov a anunțat finalizarea proiectului ”Măsuri integrate de modernizare şi armonizare a proceselor serviciului public de ocupare, în vederea eficientizării activităţii şi reducerii duratei de furnizare a serviciilor specializate către cetăţeni”, cofinanţat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013, derulat de agenție, în calitate de beneficiar.

Jandarmii ilfoveni pentru fair-play în fotbal Jandarmii ilfoveni pentru fair-play în fotbal

Vineri, 27 februarie, jandarmii ilfoveni coordonaţi de colonelul Valentin Indrieş, prim adjunct la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ilfov, au desfăşurat o aplicaţie practică la stadionul FC Concordia, din Chiajna, un fel de antrenament pentru a preîntâmpina situaţii nedorite, pe perioada desfăşurării partidelor de fotbal. Dar, să precizăm, aplicaţia nu avea nicio legătură cu partida dintre Concordia Chiajna şi Oţelul Galaţi, ce avea să se dispute în acea după-amiază.

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro