Login Eur 4.4435
Actualizat: 11:55, 14 octombrie 2014

Localitati Ilfov

Orase

Comune

Stiri din judetul Ilfov

Cu aurul la picioare Cu aurul la picioare

“Talentul câştigă meciuri, dar munca de echipă şi inteligenţa câştigă campionate” – spunea un mare sportiv. O dovedeşte competiţia de succes, extrem de disputată a “Cupei Şcolilor Generale”, pentru fotbal de sală, din Ilfov.

Ce fotbalist de la Concordia sau Viitorul ar fi putut fi la națională? Ce fotbalist de la Concordia sau Viitorul ar fi putut fi la națională?

România va disputa două meciuri la o diferență de patru zile, ambele contând prentru preliminariile Euro 2016, dar nici un jucător de la Concordia Chiajna sau Viitorul Voluntari nu se află în lot. Întrebarea noastră: ar fi putut fi vreunul?

Cornetu, la prima sărbătoare a comunei Cornetu, la prima sărbătoare a comunei

10-11 octombrie au fost zile animate la Cornetu şi, deopotrivă, pline de emoţie pentru organizatori, deoarece a fost prima sărbătoare a comunei. 

Snagovenii şi-au controlat sănătatea inimii, gratuit Snagovenii şi-au controlat sănătatea inimii, gratuit

La finele lunii septembrie, campania de prevenire a bolilor cardiovasculare în Ilfov, demarată de specialiștii CardioRec din Corbeanca și susținută de Jurnalul de Ilfov, a ajuns la Snagov. Aproximativ 30 de localnici și-au controlat, gratuit, sănătatea inimii. 

Vino la târgul de carieră. Angajatori de Top! Vino la târgul de carieră. Angajatori de Top!

Profesioniști din peste 90 de companii din București și din țară, se reunesc week-endul acesta, la cel mai mare târg de carieră al anului. Târgul Angajatori de Top, se va desfășura, vineri și sâmbătă, la Sala Palatului din București. 

În căutarea locului de muncă pierdut... În căutarea locului de muncă pierdut...

Cât era în campanie pentru alegeri în Colegiul 4 Ilfov, adică începând cu luna mai a  acestui an, Daniel Gheorghe a promis mereu că va fi alături de cetăţenii care îl vor alege. Tonul hotărât al promisiunilor şi descendenţa familială recunoscută pentru seriozitate au convins alegătorii, iar Daniel Gheorghe a devenit deputat. 

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro