Login Eur 4.4435
Actualizat: 14:09, 02 septembrie 2014

Localitati Ilfov

Orase

Comune

Stiri din judetul Ilfov

Credinţa, biserica și solidaritatea – vitale pentru creștinii din Clinceni Credinţa, biserica și solidaritatea – vitale pentru creștinii din Clinceni

“Acest vechi lăcaş de cult, din secolul al XVII- lea, ajunsese într-un grad ridicat, de degradare. La început, au fost mai multe variante de lucru. Ne-am gândit să construim o biserică nouă, lângă cea existentă. Dar opţiunea asta n-a fost agreeată de locuitorii noştri. Şi a rămas valabilă soluţia reabilitării celei vechi. 

La mulţi ani, Chitila! La mulţi ani,  Chitila!

Sâmbătă, 30 august, de ziua Sfântului Alexandru, chitilenii s-au adunat pe stadionul oraşului pentru a sărbători ziua localităţii în care trăiesc.  O după amiază plină de muzică tradiţională românească şi o seară de dans sub cornul de poveste al lunii, în drum spre primul pătrar şi împărăţia Carului Mare.

O gură de oxigen pentru legumicultorii din Vidra O gură de oxigen pentru legumicultorii din Vidra

Ziua de 6 mai 2014 a fost una neagră pentru legumicultorii din comuna Vidra. Grindina abătută peste serele și solariile acestora a făcut prăpăd. Zeci de hectare de culturi de legume au fost făcute una cu pământul. Un dezastru care ar fi putut compromite întreaga muncă depusă de fermierii vidreni încă din luna februarie. Din fericire, autoritățile s-au implicat din plin pentru a reduce la minimum efectele negative ale calamității.

Proiectele, elementul esenţial pentru comunitatea din Clinceni Proiectele, elementul esenţial pentru comunitatea din Clinceni

Nu poţi simţi pulsul vieţii unei comunităţi, decât măsurându-i starea prezentului. Și ea e vizibilă lejer, poposind acolo unde oamenii trăiesc. Nu trebuie să-ţi concentrezi atenţia, cu mare râvnă. Clinceni e un asemenea loc. Unul special, cu decorul lui stradal, îngrijit și proaspăt. Cu o ambianţă naturală a sumedeniilor de detalii cochete, privite de aproape sau în ansamblu, de la distanţă. Cu casele desfășurate de o parte și de alta a panglicii străzilor, cu asfalt închis la culoare, turnat de puţin timp. 

100 de străzi, modernizate în orașul Pantelimon 100 de străzi, modernizate în orașul Pantelimon

Astăzi vă voi prezenta o rețetă mai puțin obișnuită, dar o rețetă de succes, așa cum veți vedea la final. Este vorba de o metodă prin care, atunci când ai aplecarea necesară, poți face dintr-o localitate lăsată de izbeliște, un oraș modern și civilizat. Repet, totul este să ai ambiția să reușești în întreprinderea pe care ți-ai propus-o și ți-ai asumat-o. 

«Neatza cu Răzvan și Dani», din Târgușorul Brâncovenilor «Neatza cu Răzvan și Dani», din Târgușorul Brâncovenilor

«Neatza cu Răzvan și Dani», din Târgușorul Brâncovenilor

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro