Login Eur 4.4435
Actualizat: 08:37, 24 mai 2016

Localitati Ilfov

Orase

Comune

Stiri din judetul Ilfov

A doua aniversare a Zilei comunei Mogoșoaia A doua aniversare a Zilei comunei Mogoșoaia

314 ani s-au scurs de când, în 1702, la Mogoşoaia, Constantin Brâncoveanu a început construcţia palatului care a dat ulterior şi numele comunei. Oficialităţile locale nu au căutat o zi religioasă pentru a sărbători comuna şi locuitorii ei pentru că, pe lângă Constantin Brâncoveanu, foarte multe personalităţi şi-au legat numele de palat şi de comună.

Pasajul de la Domnești mai are de așteptat Pasajul de la Domnești mai are de așteptat

Vestea proastă a fost anunțată de reprezentanții CNADNR. Potrivit acestora, societățile „Drumuri și Poduri Gheorgheni” și Asocierea Impresa Construzioni Giuseppe Maltauro Spa - Itinera Spa - Expresconstruct Tys SRL - Viadesign RRL au contestat, pentru a doua oară, licitația deschisă organizată pentru atribuirea contractului privind proiectarea și execuția pasajului suprateran pe DJ 602, Centura București - Domnești.

Cu credinţă și o echipă bună răstorni lumea. Dar și comuna Ștefănești! Cu credinţă și o echipă bună răstorni lumea. Dar și comuna Ștefănești!

Pe măsură ce traversezi comuna Ștefăneștii de Jos, îți sare în ochi că locul are un alt aer, pe zi ce trece. Nimeni nu poate contesta experiența de 29 de ani a primarului în a conduce o comunitate și, mai ales, în a o aduce cât de mult posibil în secolul XXI, din toate punctele de vedere. Desigur că Anghel Rababoc se pregătește să candideze pentru un nou mandat. Decanul de vârstă al primarilor din Ilfov nu are timp să stea acasă. Mai are ceva de făcut după ce și din 2012 încoace a robotit. Ce? Facem o recapitulare.

Bomba ecologică de la Piscu Bomba ecologică de la Piscu

“Perioada alegerilor este scurtă, campania durează doar 30 de zile, dar oamenii comunei Ciolpani vor suporta consecințele alegerilor lor, poate toată viața, dacă vor vota fără să știe adevărul despre interesele ascunse ale lui Călin Bogdan”, a declarat Cristina Manicea.

Primarul Gheorghe Petre și satisfacția lucrului împlinit Primarul Gheorghe Petre și satisfacția lucrului împlinit

Comuna 1 Decembrie este una dintre localitățile ilfovene care a cunoscut schimbări edilitare și urbanistice profunde, în ultimii 4 ani. Dacă în 2012 localitatea părea încremenită într-un soi de rutină prăfuită, la propriu, în 2016, urbea arată cu totul și cu totul altfel. ”Vinovat” de această schimbare la față este primarul Gheorghe Petre, cel care, prin proiectele duse la bun sfârșit, a adus bunăstare și civilizație locuitorilor de aici.

Primarul celor 50 de proiecte Primarul celor 50 de proiecte

Sunt sigur că v-am făcut curioși și vreți să aflați cine este edilul care are un portofoliu de proiecte atât de bogat. E adevărat, el nu a ajuns în această funcție, încă, dar, fără doar și poate, domneștenii ar avea mult de pierdut dacă, în alegerile locale care bat la ușă, nu-l vor sprijini să ajungă în fruntea comunității. Pentru această afirmație, am la dispoziție cel puțin 50 de argumente.

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro