Login Eur 4.4435
Actualizat: 14:55, 17 aprilie 2014

Localitati Ilfov

Orase

Comune

Stiri din judetul Ilfov

La Brănești a plouat cu talente în săptămâna «Școala altfel» La Brănești a plouat cu talente în săptămâna «Școala altfel»

În recent renovata sală a casei de cultură din satul Islaz, al comunei Brăneşti, a avut loc festivalul Judeţean de Recitare, Teatru şi Desen „William Shakespeare” ediţia a V-a, organizat de Liceul teoretic cu clasele I-XII „Traian Lalescu”, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Ilfov, Casa Corpului Didactic Ilfov, Primăria Brăneşti şi Asociaţia de părinţi „Traian Lalescu”. 

«Am fost crescut să-mi iubesc ţara!» «Am fost crescut să-mi iubesc ţara!»

Centrul Cultural Buftea a prilejuit zilele trecute întâlnirea dintre Octav Bjoza, din 2008 Preşedinte al Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici din România şi tinerii din oraş.

Începutul în forţă al unui an plin de proiecte Începutul în forţă al unui an plin de proiecte

Accepţi viitorul sau ţi-l construieşti? Cum o fi, cum o da Domnul sau “Hai să vedem ce avem de făcut”? Nu sunt numai  întrebări. Ele confirmă o atitudine. Vitală. Valabilă pentru oricare dintre noi, individual, dar şi pentru comunităţi. Iar dacă pornim de la ideea că îl construim, cum o facem? La Clinceni, sumedenia proiectelor - atacate în forţă în acest început de an -  oferă răspunsul prezentului.

Șumudică și Chirilă pun umărul, împreună, la succesul Chiajnei! Șumudică și Chirilă pun umărul, împreună, la succesul Chiajnei!

Unul din teren, altul prin sălile tribunalelor, Marius Șumudică și Ionuț Chirilă fac ce fac și par a lucra împreună la salvarea Concordiei Chiajna de la retrogradare.Concordia Chiajna a ajuns să fie la 9 puncte deasupra „liniei roșii” care delimitează Liga I de Liga a II-a, iar Marius Șumudică e în culmea fericirii. 

Etapa Zonală a Campionatului Naţional de Culturism, Fitness și Bodyfitness Etapa Zonală a Campionatului Naţional de Culturism, Fitness și Bodyfitness

Unul dintre cele mai aşteptate şi importante evenimente sportive din culturism s-a desfăşurat, sâmbătă, 5 aprilie, a.c., în Sala Facultăţii de Fizică, din oraş. Au participat sportivi din judeţele: Gorj, Mehedinţi, Dolj, Olt, Vâlcea, Argeş, Teleorman, Giurgiu, Dâmboviţa, Prahova, Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa, Bucureşti şi Ilfov.

Primarul Gheorghe Pistol, suporter la meciul de rugby Buftea – Dinamo București Primarul Gheorghe Pistol, suporter la meciul de rugby Buftea – Dinamo București

În aceeași zi cu spectacolul sportiv, Buftea a mai găzduit un eveniment important. Meciul demonstrativ de rugby-TAG dintre elevii claselor de profil din oraș și cei ai Clubului Sportiv Dinamo București. Primarul Gheorghe Pistol și-a încurajat echipa favorită de pe banca tehnică. 

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro