Login Eur 4.4435
Actualizat: 12:26, 16 septembrie 2014

Localitati Ilfov

Orase

Comune

Stiri din judetul Ilfov

Teodorovici: Finanțarea locurilor de muncă pentru tineri este funcțională Teodorovici: Finanțarea locurilor de muncă pentru tineri este funcțională

În urma afirmațiilor președintelui Băsescu, conform cărora fondurile destinate finanțării locurilor de muncă pentru tineri nu au fost cheltuite, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a precizat că schema de finanțării acestora este funcțională, în România, de la 1 ianuarie 2014.

Punct final campaniei de transferuri Punct final campaniei de transferuri

Fundașul Florin Ilie și mijlocașul ofensiv Adrian Cristea sunt ultimele două achiziții ale Concordiei Chiajna pentru acest sezon.

Agricultorii ilfoveni, premiaţi de MADR Agricultorii ilfoveni, premiaţi de MADR

Anul acesta, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) a organizat, pentru prima dată în România, „Balul Fermierului”, un eveniment care se vrea o recunoaștere și o apreciere a activității depuse de fermierii români. Cu această ocazie, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a înmânat diplome de onoare celor 200 de fermieri fruntași, din toate județele țării și Capitală. Elita, am putea spune, agriculturii românești.

La mulţi ani, pompierilor! La mulţi ani, pompierilor!

Toamna nu se numără numai bobocii ci şi aniversările, iar cea de-a 166-a, a pompierilor, este una aproape de sufletul tuturor. Şi totul pleacă de la oastea lui Kerim Paşa care, în 13 septembrie 1848, s-a luptat cu Compania de pompieri condusă de căpitanul Pavel Zăgănescu. Pompierii au pierdut atunci în faţa turcilor, însă curajul lor şi felul în care au pierdut bătălia, au rămas în istoria poporului român.

2 zile de petrecere la Periș 2 zile de petrecere la Periș

Luni, 8 septembrie, petrecerea a continuat la Periş, pe stadionul localităţii, noutatea şi surpriza pentru locuitori pregătită de primarul Anghel Albu şi Consiliul Local, care au stat până târziu în noapte alături de concetăţenii lor.  Spaţiul, devenit astfel generos a fost împărţit în zona de grătare, zona de luat masa şi zona de dans din faţa impunătoarei scene.

Şcoala europeană a început! Şcoala europeană a început!

O mare de pici din Cernica şi satul Căldăraru se adunase, luni dimineaţa, în faţa şcolii gimnaziale nr.1 cu clasele I-VIII din Cernica. Aşteptau cu emoţie ca prefectul judeţului, Dan Răşică, inspectorul general Vasile Grigore, inspectorul general adjunct Coca Codreanu şi viceprimarul Vasile Florin să taie panglica noii şcoli, după doi ani de lucrări.

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro