Login Eur 4.4435
Actualizat: 12:46, 22 iulie 2014

Localitati Ilfov

Orase

Comune

Stiri din judetul Ilfov

Sărbătoare în Parohia Sf. Ilie de la Săbăreni - Buftea Sărbătoare în Parohia Sf. Ilie de la Săbăreni - Buftea

Duminică, 20 iulie, Sfântul Ilie, proorocul de foc și protectorul creștinilor din cartierul Săbăreni din Buftea, și-a revărsat peste credincioșii locului grația divină.

Brăneşti, locul unde tinerii învaţă cum funcţionează democraţia Brăneşti, locul unde tinerii învaţă cum funcţionează democraţia

Vă relatam, acum două săptămâni, despre proiectul care urma să se desfășoare la Liceul tehnologic „Cezar Nicolau”, din Brănești, timp de 10 zile, între 5 și 15 iulie. Scopul proiectului, denumit ”Fii Activ! Votează Azi”? Să-i familiarizeze pe cei 42 de tineri din 5 țări participante cu modul în care funcționează democrația în cele 28 de țări ale Uniunii Europene.

Un an fără Nicolae Nae... Un an fără Nicolae Nae...

Dispariţia, în 2013, a lui Nicolae Nae, patronul echipei de fotbal FC Stefăneşti, din liga a III-a,  a lăsat întristată comunitatea din comuna Ştefăneşti şi, la împlinirea unui an, memoria lui a fost cinstită, în ziua de 17 iunie, de către fratele lui Nicolae Nae, Dumitru Nae.

Otopeni - Proiecte moderne, oameni, fapte, din oraşul care creşte Otopeni - Proiecte moderne, oameni, fapte, din oraşul care creşte

Toată lumea are câte ceva de făcut prin centrul oraşului. Treburi sau promenadă. Localnici ori vizitatori. Astăzi, Otopeni. De ce? Pentru că aici se întâmplă un exemplu frumos. Are farmecul trecutului, aşezat aproape de paşii oamenilor. Ei îl privesc. Agale sau în grabă. Iau aminte de el, câteva clipe sau minute. Acum. Fiecare cu amintirile lui, cu vremea lui. Unii se caută, alţii se regăsesc în imaginile vechi, făcute în urmă cu zeci de ani. Sunt imprimate pe panouri, lângă trotuar. Pe fiecare, e notat într-un colţ: „Otopeni de altădată”, „427 de ani”. E un trecut care susţine prezentul. În ce fel? Iată. 

80 de sancțiuni contravenționale date de Serviciul Rutier Ilfov, în patru ore 80 de sancțiuni contravenționale date de Serviciul Rutier  Ilfov, în patru ore

Între orele 10:00 - 14:00, lucrătorii Serviciului Rutier şi ai Formaţiunilor Rutiere Otopeni şi Snagov au acţionat pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto, care nu au respectat regimul legal de viteză.

În ciuda urgiei abătute asupra lor, legumicultorii din Vidra nu se dau bătuți În ciuda urgiei abătute asupra lor, legumicultorii din Vidra nu se dau bătuți

În luna ianuarie a acestui an, vă relatam despre un proiect demarat în 2013, prin care 15 producători de legume din Vidra se asociaseră într-o cooperativă. Mai mult, ei reușiseră să semneze un contract, pentru livrarea produselor lor, cu un lanț de supermarket-uri din România. Acum, la șase luni de la prima întrevedere cu membrii cooperativei, am dorit să aflăm cum se descurcă aceștia cu onorarea contractului, mai ales după grindina din luna mai, care le provocase pagube importante.

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro