Login Eur 4.4435
Actualizat: 11:33, 23 aprilie 2014

Localitati Ilfov

Orase

Comune

Stiri din judetul Ilfov

Reîntoarcerea la credinţă Reîntoarcerea la credinţă

În Miercurea Mare, la Centrul Cultural Buftea, s-a mai plâns o dată. S-a plâns de frumos și de emoţie pentru că, la cererea publicului, a fost reluat, la numai 5 zile distanţă, un moment special prezentat prima oară, vineri pe 11 aprilie. Atunci, sala a fost arhiplină și pentru că mulţi bufteni nu au putut participa, la solicitarea primarului Gheorghe Pistol, artiștii amatori au mai dat încă o dată fiori spectatorilor.

EcoAtitudine… Start! EcoAtitudine… Start!

S-a dat startul Campaniei de educaţie ecologică şi mediu „EcoAtitudine = Responsabilitate, Informaţie, Acţiune”, campanie realizată de Grupul European de Presă Reporter, prin Revista INFOMEDIU EUROPA.

Casa Judeţeană de Pensii Ilfov la standarde civilizate de lucru Casa Judeţeană de Pensii Ilfov la standarde civilizate de lucru

La un an de la preluarea funcţiei de director executiv al Casei Judeţene de Pensii Ilfov, pe lângă lucrul de zi cu zi, Pavel Sile a reușit să ofere angajaţilor, dar și pensionarilor, un loc și un mediu de lucru care să aibă mai multe în comun cu decenţa.

La Izvorani se pregătește biroul pentru un nou președinte La Izvorani se pregătește biroul pentru un nou președinte

După zece ani în fruntea sportului românesc – funcția de președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR) asta este, de fapt – Octavian Morariu și-a anunțat, în mod neașteptat, demisia. Gestul său va da naștere unei lupte acerbe pentru putere.


Poliţiştii ilfoveni, la datorie Poliţiştii ilfoveni,  la datorie

Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov a anunțat ridicarea a 500 de litri de alcool şi a peste 100.000 de ţigarete de contrabandă, de la 3 bărbaţi, care ar fi încercat să le comercializeze în Capitală, aceștia fiind cercetaţi pentru evaziune fiscală şi contrabandă cu ţigări.

Miracolul Învierii Domnului Miracolul Învierii Domnului

Noaptea de sâmbătă, 19 aprilie, spre duminică, 20 aprilie, a fost una specială pentru toți cei ce trăiesc cu dragoste de Dumnezeu. 

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro