Login Eur 4.4435
Actualizat: 12:44, 21 octombrie 2014

Localitati Ilfov

Orase

Comune

Stiri din judetul Ilfov

Culoarea hainelor are putere! Culoarea hainelor are putere!

Visezi să ai bani mulți, un job care să-ți permită să pui bazele unei cariere impresionante și un cămin peste care să domnească liniștea? În zilele în care ai testări sau întâlniri importante cu persoane care ar putea contribui la succesul tău, îmbracă hainele după culorile reușitei.

Elevii din Ilfov, prietenii naturii Elevii din Ilfov, prietenii naturii

Elevii din Ilfov au intrat în cea de-a doua etapă a campaniei de protecție a mediului. Programul de ­edu­cație ecologică și mediu „Eco­Atitu­d­ine=Responsabilitate, Informație, Acțiune” se va desfășura, până la data de 28 noiembrie, în București, Ilfov și alte opt județe ale țării.  

Buftea şi-a dus la Bruxelles bunele practici pe Regio Buftea şi-a dus la Bruxelles bunele practici pe Regio

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti - Ilfov (ADRBI) a organizat, pe 9 octombrie, în parteneriat cu Biroul de la Bruxelles al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România (UNCJR), conferinţa ”Parteneriate pentru investiţii inteligente în Regiunea Bucureşti - Ilfov”, eveniment la care au participat reprezentanţi ai unor instituţii cu sediul în Bruxelles şi experţi în politica regională.

Gheorghe Hagi are un nou staff tehnic la Viitorul „Căpitanul de la Sevilla” vine la Voluntari Gheorghe Hagi are un nou staff tehnic la Viitorul „Căpitanul de la Sevilla” vine la Voluntari

Schimbări în stafful tehnic al echipei Viitorul Voluntari: Bogdan Vintilă a plecat, Ștefan Iovan și Cristian Sava, ambii specializați în a lucra cu tinerii, au venit în postura de colaboratori ai lui Gheorghe Hagi.


A fost aprobată Strategia județeană antidrog 2014-2020 A fost aprobată Strategia județeană antidrog 2014-2020

Consilierii județeni din Ilfov au aprobat, în ședința extraordinară din 20 octombrie a.c. Strategia județeană antidrog 2014-2020, dar și Planul de acțiune pentru implementarea acesteia, pentru perioada 2014-2016.

O mână întinsă copiilor nevoiași care doresc să-și clădească un viitor frumos O mână întinsă copiilor nevoiași care doresc să-și clădească un viitor frumos

Slujitorii lăcașului de cult Sfântul Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, din Bragadiru, își merită din plin statutul de „părinți”. Susținuți de Primăria locală, de Consiliul Județean Ilfov și de enoriași, aceștia au deschis un centru cultural social destinat, în special, educației copiilor proveniți din familii defavorizate. Centrul a fost sfinţit şi a primit binecuvântarea divină duminică, 19 octombrie, printr-o slujbă specială, grandioasă, săvârşită de un sobor de preoţi condus de Preasfinţitul Ieronim Sinaitul, delegatul Preafericitului Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.  

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro