Login Eur 4.4435
Actualizat: 13:10, 29 aprilie 2016

Localitati Ilfov

Orase

Comune

Stiri din judetul Ilfov

Ocean Fish a ales Afumati, pentru deschiderea primului sau magazin de prezentare si vânzare a produselor proprii Ocean Fish a ales Afumati, pentru deschiderea  primului sau magazin de prezentare si vânzare a produselor proprii

Producătorul de semipreparate din pește, fructe de mare și pește congelat, Ocean Fish, a inaugurat, pe 19 aprilie, primul său magazin de prezentare și vânzare a produselor proprii, în localitatea Afumați.

„Vulturii” s-au abonat la victorie „Vulturii” s-au abonat la victorie

În ultimele săptămâni, Concordia Chiajna este de nerecunoscut. După ce s-au calificat în Cupa Ligii, în dauna lui Dinamo și au învins-o pe FC Voluntari, în derby-ul ilfovean, elevii lui Adrian Falub au mai obținut o victorie importantă, în lupta pentru evitarea retrogradării. Ilfovenii au învins-o, cu 3-1, în deplasare, pe Poli Timișoara.

Educaţia, o prioritate pentru primarul Gheorghe Petre Educaţia, o prioritate pentru primarul Gheorghe Petre

De prisos, zic eu, să mai amintim despre aplecarea primarului Gheorghe Petre către îmbunătățirea infrastructurii educaționale din localitatea pe care o păstorește. Dovadă stau o serie de proiecte duse la bun sfârșit, în acest domeniu, cel mai recent fiind superba grădiniță cu orar prelungit, inaugurată în ultimul trimestru al anului trecut. Astăzi, vom vorbi cu primarul din 1 Decembrie despre alte două proiect de acest gen, care vor demara în acest an.

Și de Paști poți să mănânci sănătos. Ce și cât să consumi? Și de Paști poți să mănânci sănătos.  Ce și cât să consumi?

Sărbătorile pascale vin cu mese îmbelșugate. Delicatesele de pe masa de Paști sunt, însă, bogate în calorii și greu digerabile. Dacă nu le consumi cu moderație și nu le asociezi cu zarzavaturi și legume de sezon, ai toate șansele să-ți petreci sărbătorile în spital, din cauza indigestiei sau a agravării unor boli cronice pe care le ai deja. Iată cum eviți problemele de sănătate, în aceste zile! 

Învierea Domnului, trecerea noastră de la moarte la viaţă Învierea Domnului, trecerea noastră de la moarte la viaţă

Cea mai veche și mai strălucită sărbătoare a creștinătății este Învierea Domnului și va fi prăznuită pe 1 Mai. Numită și sărbătoarea Paștilor, aceasta este ziua în care noi, creștinii, îl “prăznuim nu cu aluatul cel vechi, nici cu aluatul răutății și al vicleșugului, ci cu azimile curăției și ale adevărului“, pe Hristos, “Paștile noastre“, Care “a fost jertfit pentru noi” (I Corinteni 5, 7-8).

Cristian Ștefan Pretorian: Am toate motivele pentru un nou mandat de primar! Cristian Ștefan Pretorian: Am toate motivele pentru un nou mandat de primar!

Vineri, 22 aprilie, comuna Balotești era într-o ușoară stare de efervescență. Se montau, pentru prima dată, decorațiunile pentru Sfintele Paști și cei care le amplasau aveau imediat și spectatori, uimiți de ceea ce se întâmplă. Și timp de o oră, cât am stat în apropierea Monumentului Eroilor, am pierdut numărătoarea oamenilor care au venit special, unii cu copii, alții fără, să vadă iepurașul și ouăle strălucitoare. Ba chiar, o mașină de Harghita, în trecere, s-a oprit și călătorii și-au făcut fotografii spunând că așa ceva nu au mai văzut. Ce căutam la Monumentul Eroilor din Balotești? Am demarat cu primarul comunei, Cristian Ștefan Pretorian, seria articolelor ușor nonconformiste, în aer liber, profitând de vremea bună și de deschiderea pe care o are un primar din generația tânără. Un primar al unui altfel de politică, de la care, nu numai oamenii, dar chiar și presa așteaptă altceva.

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro