Login Eur 4.4435
Actualizat: 12:36, 28 octombrie 2014

Localitati Ilfov

Orase

Comune

Stiri din judetul Ilfov

”Culorile toamnei”, în ochii copilăriei ”Culorile toamnei”, în ochii copilăriei

Buftea a devenit un oraș al tradițiilor, cultivate pemanent și cu grijă. Izvorul lor împrospătează viața socială, culturală și educativă cotidiană. Festivalul anual ,,Culorile Toamnei” , aflat la a III-a ediție, a fost un regal al artelor frumoase. Protagoniști? Sute de elevi și preșcolari, din toate unitățile de învățământ, de aici. Genurile artistice? Pictură, colaj și artizanat, cu lucrări de o frumusețe și fantezie emoționante.  

Bani europeni pentru școala ilfoveană Bani europeni pentru școala ilfoveană

Agenția de Dezvoltare Regională București-Ilfov (ADRBI) anunță că, pe ultima sută de metri din derularea Programului Regio 2007-2013, primul Program Operațional implementat în România la nivel regional cu finanțare din Fonduri Structurale, au mai fost semnate o serie de contracte ai căror beneficiari sunt ilfovenii.

Clipe minunate, de ”Ziua Oraşului” Clipe minunate, de ”Ziua Oraşului”

Deși numai zi de toamnă nu s-a putut numi ziua de Sf. Dumitru, locuitorii din Bragadiru au venit în număr neașteptat de mare să-și sărbătorească, împreună cu edilii orașului, localitatea. Vremea câinoasă, de iarnă plumburie, nu i-a descurajat pe cei care au dorit să participe la cea de-a șaptea ediție a „Festivalului Toamnei”. Și, suntem siguri, n-au avut ce regreta, pentru că spectacolul organizat de primărie i-a încălzit, la propriu, pe cei prezenți.

Să fie Voluntariul a 5-a? Să fie Voluntariul a 5-a?

În urmă cu mai puțin de doi ani, Mircea Rădulescu anunța că FC Voluntari se va bate, într-o zi, pentru promovarea în Liga I, dar atunci nimeni nu-l băga în seamă, pentru că formația din orașul limitrof Capitalei se afla în plutonul Ligii a III-a. Acum, declarația sa pare a începe să aibă un sâmbure de adevăr.

Pe Platforma Măgurele a fost inaugurat laserul cu cel mai puternic fascicul din Europa Pe Platforma Măgurele a fost inaugurat laserul cu cel mai puternic fascicul din Europa

Ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, a inaugurat, la Măgurele, în prezenţa premierului Victor Ponta, Centrul Integrat de Tehnologii Avansate cu Laseri (CETAL), infrastructură destinată creşterii capacităţii de cercetare, dezvoltare şi inovare în spaţiul românesc, prin implementarea laserului cu cel mai puternic fascicul din Europa.

Târgul ONG-urilor de tineret, de la Brăneşti Târgul ONG-urilor de tineret, de la Brăneşti

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Ilfov, Casa Corpului Didactic Ilfov și Inspectoratul Școlar Județean Ilfov au organizat, pe 25 octombrie, la Brănești, Târgul ONG-urilor de tineret - ”Poartă spre voluntariat II”.

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro