Login Eur 4.4435
Actualizat: 11:49, 16 decembrie 2014

Localitati Ilfov

Orase

Comune

Stiri din judetul Ilfov

Dascălul, muzeul, tradiția și misiunea lor: istoria Dascălul, muzeul, tradiția și misiunea lor: istoria

Pe tineri îi interesează tot mai puţin trecutul? Trăiesc în prezent şi atât? Nu mai citesc? Nu mai intră în muzee? Cu ce valori se compară? Istoria e esenţială. “Dacă nu o cunoşti, o înduri”, scria Octavian Paler. Grea pedeapsă. Aici intervine, încă din şcoală, dascălul. Profesorul bun explică. Cel foarte bun demonstrează. Cel excepţional - inspiră. Şi construieşte. E cazul nostru, de azi – al profesorului de istorie, Ion Cornaciu, cu meritul unei realizări deosebite.  

Marius Șumudică nu se joacă "Sprijin necondiționat sau vă căutați un alt tehnician!" Marius Șumudică nu se joacă

Antrenorul Marius Șumudică este deranjat de faptul că primarul Mircea Minea este înconjurat de oameni care l-ar dori schimbat din funcția de tehnician al Concordiei și spune că până la Crăciun se va decide dacă mai stă, sau nu, la Chiajna.

Locuitorii din Chitila, consultaţi gratuit în cadrul campaniei de prevenţie a atacului vascular cerebral Locuitorii din Chitila, consultaţi gratuit în cadrul campaniei de prevenţie a atacului vascular cerebral

La fiecare 20 de minute, un român suferă un accident vascular cerebral. Unul din cinci, nu supraviețuiește. Pentru a evita atacurile cerebrale și complicațiile lor severe în rândul populației din Ilfov, specialiștii Centrului de Recuperare Cardiovasculară CardioRec din Corbeanca și Jurnalul de Ilfov, au dat startul unei campanii de prevenție a accidentului vascular cerebral. 

Creează-i copilului atmosfera unui Crăciun de poveste Creează-i copilului  atmosfera   unui Crăciun de poveste

Învăluită în emoții de bucurie înălțătoare și de frumos, Nașterea Pruncului Sfânt este unul dintre cele mai speciale momente din an. Fascinanta atmosferă care se creează în jurul zilei venirii pe lume a Copilului lui Dumnezeu este și mai captivantă pentru cei mai mici membri ai familiei. Oferă-i copilului bucuria unui Crăciun de poveste!     

Populația stabilă din Ilfov, în creștere, în ultimii ani Populația stabilă din Ilfov, în creștere, în ultimii ani

Conform datelor Direcției de Statistică județene, la 1 ianuarie 2014, populaţia stabilă a judeţului Ilfov era de 365.429 locuitori, din care 187.346 femei. Densitatea populației se situa la o valoare de 230,8 loc/km2. Cea mai mare parte a ilfovenilor, 56%, trăiește mediul rural.

Dr. Dănuț Crăciun, directorul DSP Ilfov:“Cea mai bună carne de porc o găsiţi în târgurile şi magazinele autorizate sanitar-veterinar” Dr. Dănuț Crăciun, directorul DSP Ilfov:“Cea mai bună carne de porc o găsiţi în târgurile şi magazinele autorizate sanitar-veterinar”

Românii știu să trăiască și să petreacă frumos toate momentele speciale din viața lor. Și pentru că sărbătorile de iarnă, perioada din an cu cea mai puternică încărcătură emoțională, se apropie cu pași repezi, cântecul, jocul, voia bună și delicioasa mâncare tradițională vor fi nelipsite din casele gospodarilor. Ca să te bucuri de sărbători cu adevărat fericite, dr. Dănuț Crăciun, directorul executiv al DSP Ilfov, îți spune tot ce trebuie să știi despre consumul cărnii de porc în maximă siguranță.    

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro