Login Eur 4.4435
Actualizat: 11:13, 25 octombrie 2016

Eroii nu au fost uitaţi!

Popeşti-Leordeni

La Popeşti-Leordeni, la toate cele trei monumente ridicate în cinstea eroilor au avut loc scurte slujbe de pomenire. Festivităţile s-au încheiat la Monumentul ridicat în cinstea eroilor Revoluţiei de la Timişoara şi în capela ecumenică, ridicată pe locul unde legenda spune că ar fi fost aruncată cenuşa revoluţionarilor incineraţi la Timişoara.

Primarul Petre Iacob şi viceprimarul Iosif Năstase au avut ca invitaţi pe senatorul Gabriela Firea, prefectul Speranţa Cliseru, noul preşedinte al Ligii Aleșilor Locali, Cristache Rădulescu, Sebastian Geantă, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov, deputatul Tudorel Peia, secretarul de stat pentru revoluţionari, Victor Socaciu.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Asaltul viitorilor campioni Asaltul  viitorilor campioni

Miercuri, 18 octombrie, orașul Buftea a fost „asediat” pentru câteva ore de cei 18 mici mușchetari de la Clubul CSTA, care au susținut o demonstrație de sabie în sala de sport a Liceului Tehnologic „Dumitru Dumitrescu”. Evenimentul a beneficiat de prezența multiplilor campioni Tiberiu Dolniceanu - vicecampion olimpic la sabie la Jocurile Olimpice de la Londra  și Simona Gherman - cea care, împreună cu echipa feminină de spadă, a adus singura medalie de aur pentru România la Jocurile Olimpice de la Rio.

Pegas Duatlon Buftea, la a treia ediție Pegas Duatlon Buftea, la a treia ediție

Evenimentul este organizat de primăria orașului și “Asociaţia Pegas Triatlon Club“. Această ediţie a duatlonului, împreună cu Triatlonul din vară, întregeşte seria evenimentelor sportive de mare frumusețe, cu numeroși susținători ai mișcării în aer liber.

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro