Login Eur 4.4435
Actualizat: 12:09, 24 noiembrie 2015

Eroii nu au fost uitaţi!

Popeşti-Leordeni

La Popeşti-Leordeni, la toate cele trei monumente ridicate în cinstea eroilor au avut loc scurte slujbe de pomenire. Festivităţile s-au încheiat la Monumentul ridicat în cinstea eroilor Revoluţiei de la Timişoara şi în capela ecumenică, ridicată pe locul unde legenda spune că ar fi fost aruncată cenuşa revoluţionarilor incineraţi la Timişoara.

Primarul Petre Iacob şi viceprimarul Iosif Năstase au avut ca invitaţi pe senatorul Gabriela Firea, prefectul Speranţa Cliseru, noul preşedinte al Ligii Aleșilor Locali, Cristache Rădulescu, Sebastian Geantă, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov, deputatul Tudorel Peia, secretarul de stat pentru revoluţionari, Victor Socaciu.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Ziua României, Ziua Marii Uniri Ziua României, Ziua Marii Uniri

Prima seară a sfârșitului de săptămână ce tocmai  s-a încheiat a fost muzicală, în orașul Otopeni și sala de spectacole a Centrului Cultural Ion Manu s-a umplut cu diverse generații de spectatori.

Campania „Sănătate pentru sate” revine la Glina Campania „Sănătate pentru sate” revine la Glina

Programul de sănătate iniţiat de Patriarhia Română, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Întâistătătorul BOR, a revenit în comuna Glina, sâmbătă 21 octombrie, la numai o lună după ce mai poposise o dată în sânul comunităţii ilfovene. Aşa cum spun cei care se ocupă de buna desfăşurare a acestui program, „caravana” Sănătăţii pentru Sate s-a întors în aşezarea condusă de primarul interimar Marin Vasile la solicitarea primului edil al localităţii şi a preoţilor de aici. A fost cea de-a 10 ediţie a acestei campanii, în judeţul Ilfov.

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro