Login Eur 4.4435
Actualizat: 11:48, 18 noiembrie 2014

Eroii nu au fost uitaţi!

Popeşti-Leordeni

La Popeşti-Leordeni, la toate cele trei monumente ridicate în cinstea eroilor au avut loc scurte slujbe de pomenire. Festivităţile s-au încheiat la Monumentul ridicat în cinstea eroilor Revoluţiei de la Timişoara şi în capela ecumenică, ridicată pe locul unde legenda spune că ar fi fost aruncată cenuşa revoluţionarilor incineraţi la Timişoara.

Primarul Petre Iacob şi viceprimarul Iosif Năstase au avut ca invitaţi pe senatorul Gabriela Firea, prefectul Speranţa Cliseru, noul preşedinte al Ligii Aleșilor Locali, Cristache Rădulescu, Sebastian Geantă, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov, deputatul Tudorel Peia, secretarul de stat pentru revoluţionari, Victor Socaciu.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
SAMBO e sănătate curată! SAMBO e sănătate curată!

Un sport mai puţin cunoscut, SAMBO, are mare succes la Buftea, oraşul reşedinţă de judeţ al Ilfovului.  Este, în acelaşi timp, o reuşită comună: Primăria suportă cheltuielile şi astfel practicarea sportului este gratuită, antrenoarea îşi toată silinţa, iar părinţii îi aduc cu conştiinciozitate pe copii la sala de antrenament. În fond, el, copilul, este principalul beneficiar al practicării unui sport: va fi sănătos la trup şi armonios în gândire.

Truda pentru Brâncoveanu Truda pentru Brâncoveanu

Ediţia a doua a simpozionului “Iconari în Otopeni” a fost dedicată cinstirii Sfinţilor Martiri Brâncoveni şi a fost organizată, ca de obicei, într-unul dintre cele mai roditoare  locuri ale culturii ilfovene, Centrul cultural “Ion Manu” din Otopeni. 

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro