Login Eur 4.4435
Actualizat: 15:05, 21 august 2015

Eroii nu au fost uitaţi!

Popeşti-Leordeni

La Popeşti-Leordeni, la toate cele trei monumente ridicate în cinstea eroilor au avut loc scurte slujbe de pomenire. Festivităţile s-au încheiat la Monumentul ridicat în cinstea eroilor Revoluţiei de la Timişoara şi în capela ecumenică, ridicată pe locul unde legenda spune că ar fi fost aruncată cenuşa revoluţionarilor incineraţi la Timişoara.

Primarul Petre Iacob şi viceprimarul Iosif Năstase au avut ca invitaţi pe senatorul Gabriela Firea, prefectul Speranţa Cliseru, noul preşedinte al Ligii Aleșilor Locali, Cristache Rădulescu, Sebastian Geantă, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov, deputatul Tudorel Peia, secretarul de stat pentru revoluţionari, Victor Socaciu.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Artiști, farmec, nostalgii și cultură, la Mogoșoaia Artiști, farmec, nostalgii și cultură, la Mogoșoaia

Spectacole, unul după altul. Cultură a vacanţei? Sau vacanţă culturală? Sunt două întrebări, al căror răspuns e unul. Pentru ambele. Vorba poetului: dacă ele ar trebui să poarte un singur nume, iată-l: Mogoșoaia! Locul, mai precis? E Târgușorul Brâncovenilor. Aici, în fiecare weekend, toate vârstele omului - dar absolut toate - capătă în dar clipe de savoare, răsfăţ liric, duioșie și nostalgii dragi. Minunata tradiţie artistică durează de ani întregi.

La Pantelimon, ”Şcoala de Vară - Recreaţia Mare” - final de ediţie a V-a La Pantelimon, ”Şcoala de Vară - Recreaţia Mare” - final de ediţie a V-a

În august 2013, Jurnalul de Ilfov se referea la Şcoala nr. 1 din Pantelimon ca la o unitate de învăţământ de top pentru educaţia ilfoveană, elevii de aici obţinând, de-a lungul timpului, numeroase premii şi diplome la concursurile naţionale şi internaţionale.

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro