Login Eur 4.4435
Actualizat: 09:29, 27 septembrie 2016

Eroii nu au fost uitaţi!

Popeşti-Leordeni

La Popeşti-Leordeni, la toate cele trei monumente ridicate în cinstea eroilor au avut loc scurte slujbe de pomenire. Festivităţile s-au încheiat la Monumentul ridicat în cinstea eroilor Revoluţiei de la Timişoara şi în capela ecumenică, ridicată pe locul unde legenda spune că ar fi fost aruncată cenuşa revoluţionarilor incineraţi la Timişoara.

Primarul Petre Iacob şi viceprimarul Iosif Năstase au avut ca invitaţi pe senatorul Gabriela Firea, prefectul Speranţa Cliseru, noul preşedinte al Ligii Aleșilor Locali, Cristache Rădulescu, Sebastian Geantă, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov, deputatul Tudorel Peia, secretarul de stat pentru revoluţionari, Victor Socaciu.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Verde la Educație pentru Circulație Verde la Educație pentru Circulație

“Copiii sunt foarte indulgenţi cu adulţii, mai ales când cei mici sunt lăsaţi în plata lor, să-şi facă de cap”, afirma un scriitor cu umor declarat. Însă, dincolo de glumă, asta e o greşeală cumplit de primejdioasă. În timp, lipsa educaţiei preventive poate fi fatală pentru destinul lor.

Asfaltarea celor 100 de străzi s-a încheiat Asfaltarea celor 100 de străzi s-a încheiat

Suntem în măsură să-i anunțăm pe cititorii noștri că sâmbătă, 24 septembrie, ultima stradă din proiectul de reabilitare a 100 de străzi din orașul Pantelimon a fost asfaltată. Astfel s-a încheiat cu succes un proiect, aș zice eu, unic în județul Ilfov, ca amploare și complexitate, care a vizat asfaltarea a mai bine de 35 de kilometri de rețea rutieră din acest oraș.

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro