Login Eur 4.4435
Actualizat: 12:00, 21 aprilie 2015

Eroii nu au fost uitaţi!

Popeşti-Leordeni

La Popeşti-Leordeni, la toate cele trei monumente ridicate în cinstea eroilor au avut loc scurte slujbe de pomenire. Festivităţile s-au încheiat la Monumentul ridicat în cinstea eroilor Revoluţiei de la Timişoara şi în capela ecumenică, ridicată pe locul unde legenda spune că ar fi fost aruncată cenuşa revoluţionarilor incineraţi la Timişoara.

Primarul Petre Iacob şi viceprimarul Iosif Năstase au avut ca invitaţi pe senatorul Gabriela Firea, prefectul Speranţa Cliseru, noul preşedinte al Ligii Aleșilor Locali, Cristache Rădulescu, Sebastian Geantă, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov, deputatul Tudorel Peia, secretarul de stat pentru revoluţionari, Victor Socaciu.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Dacă e primăvară, negreșit e și...,”Pegas duatlon Buftea” la a II-a ediţie Dacă e primăvară, negreșit e și...,”Pegas duatlon Buftea” la a II-a ediţie

Primăvara - poarta aceasta care se deschide în explozia de vitalitate  și culoare din viața naturii, a unui an nou, are momente unice. La fel de minunate sunt momentele unei colectivități, care îi adaugă locului, prin ospitalitatea ei - energie, forță și dinamism. Orașul Buftea, ca unul „verde și curat“, așa cum îl cunosc toți cei care i-au trecut pragul, s-a dovedit și de data asta cea mai bună opțiune, pentru un eveniment important - „Pegas Duatlon Buftea“. E manifestarea care a ajuns, anul acesta, la cea de-a doua ediție a celebrării bucuriei sportului pentru toți, indiferent de vârstă. Sâmbătă, 18 aprilie, la ora 11 și câteva minute - așa cum fusese programat și anunțat - Gheorghe Pistol, primarul orașului a dat startul acestui concurs remarcabil.

Copiii au înfrumusețat Paștele brăneștenil Copiii au înfrumusețat Paștele brăneștenil

După prima zi de Paști, în care au primit Lumina Sfântă și au sărbătorit cu mare bucurie Învierea Domnului, luni, pe 13 aprilie, în a doua zi a sărbătorii pascale, brăneștenii au renunțat, pentru câteva ore, la festinele culinare. Cu mic cu mare, localnicii s-au delectat cu un spectacol de excepție care a avut loc la Casa de Cultură din comună.  

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro