Login Eur 4.4435
Actualizat: 08:37, 24 mai 2016

Eroii nu au fost uitaţi!

Popeşti-Leordeni

La Popeşti-Leordeni, la toate cele trei monumente ridicate în cinstea eroilor au avut loc scurte slujbe de pomenire. Festivităţile s-au încheiat la Monumentul ridicat în cinstea eroilor Revoluţiei de la Timişoara şi în capela ecumenică, ridicată pe locul unde legenda spune că ar fi fost aruncată cenuşa revoluţionarilor incineraţi la Timişoara.

Primarul Petre Iacob şi viceprimarul Iosif Năstase au avut ca invitaţi pe senatorul Gabriela Firea, prefectul Speranţa Cliseru, noul preşedinte al Ligii Aleșilor Locali, Cristache Rădulescu, Sebastian Geantă, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov, deputatul Tudorel Peia, secretarul de stat pentru revoluţionari, Victor Socaciu.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
A doua aniversare a Zilei comunei Mogoșoaia A doua aniversare a Zilei comunei Mogoșoaia

314 ani s-au scurs de când, în 1702, la Mogoşoaia, Constantin Brâncoveanu a început construcţia palatului care a dat ulterior şi numele comunei. Oficialităţile locale nu au căutat o zi religioasă pentru a sărbători comuna şi locuitorii ei pentru că, pe lângă Constantin Brâncoveanu, foarte multe personalităţi şi-au legat numele de palat şi de comună.

Cu credinţă și o echipă bună răstorni lumea. Dar și comuna Ștefănești! Cu credinţă și o echipă bună răstorni lumea. Dar și comuna Ștefănești!

Pe măsură ce traversezi comuna Ștefăneștii de Jos, îți sare în ochi că locul are un alt aer, pe zi ce trece. Nimeni nu poate contesta experiența de 29 de ani a primarului în a conduce o comunitate și, mai ales, în a o aduce cât de mult posibil în secolul XXI, din toate punctele de vedere. Desigur că Anghel Rababoc se pregătește să candideze pentru un nou mandat. Decanul de vârstă al primarilor din Ilfov nu are timp să stea acasă. Mai are ceva de făcut după ce și din 2012 încoace a robotit. Ce? Facem o recapitulare.

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro