Login Eur 4.4435
Actualizat: 09:07, 26 iulie 2016

Eroii nu au fost uitaţi!

Popeşti-Leordeni

La Popeşti-Leordeni, la toate cele trei monumente ridicate în cinstea eroilor au avut loc scurte slujbe de pomenire. Festivităţile s-au încheiat la Monumentul ridicat în cinstea eroilor Revoluţiei de la Timişoara şi în capela ecumenică, ridicată pe locul unde legenda spune că ar fi fost aruncată cenuşa revoluţionarilor incineraţi la Timişoara.

Primarul Petre Iacob şi viceprimarul Iosif Năstase au avut ca invitaţi pe senatorul Gabriela Firea, prefectul Speranţa Cliseru, noul preşedinte al Ligii Aleșilor Locali, Cristache Rădulescu, Sebastian Geantă, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov, deputatul Tudorel Peia, secretarul de stat pentru revoluţionari, Victor Socaciu.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Simfonia grătarelor Simfonia grătarelor

La Centrul Cultural pentru Tineret din Moara Vlăsiei, denumit Complexul Arena, s-a desfășurat, timp de trei zile, o mare petrecere  câmpenească menită să atragă atenția asupra posibilităților de recreere create în comună.

Rugăciunea ne vindecă de boli şi ne readuce la starea de bine Rugăciunea ne vindecă de boli şi ne readuce la starea de bine

E adevărat. În biserică putem să ne vindecăm tot felul de răni, de la cele sufletești până la cele trupești. Minunea survine ca răspuns la  dreapta credință și la rugăciunile pe care le rostim din adâncul sufletului. Au dovedit-o oamenii de știință din St. Petersburg care au și descoperit mecanismul acestui fenomen divin

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro