Login Eur 4.4435
Actualizat: 12:10, 31 martie 2015

Eroii nu au fost uitaţi!

Popeşti-Leordeni

La Popeşti-Leordeni, la toate cele trei monumente ridicate în cinstea eroilor au avut loc scurte slujbe de pomenire. Festivităţile s-au încheiat la Monumentul ridicat în cinstea eroilor Revoluţiei de la Timişoara şi în capela ecumenică, ridicată pe locul unde legenda spune că ar fi fost aruncată cenuşa revoluţionarilor incineraţi la Timişoara.

Primarul Petre Iacob şi viceprimarul Iosif Năstase au avut ca invitaţi pe senatorul Gabriela Firea, prefectul Speranţa Cliseru, noul preşedinte al Ligii Aleșilor Locali, Cristache Rădulescu, Sebastian Geantă, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov, deputatul Tudorel Peia, secretarul de stat pentru revoluţionari, Victor Socaciu.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Întâlniri cu locuitorii, în 8 oraşe din judeţ Întâlniri cu locuitorii, în 8 oraşe din judeţ

Vineri, 3 aprilie, Jandarmeria Română va aniversa 165 de ani, de la înființare. În întâmpinarea acestui eveniment important, o echipă reprezentativă a IJJ Ilfov a poposit în 8 orașe ale județului.

Poliţiştii ilfoveni, la zi de mare sărbătoare Poliţiştii ilfoveni, la zi de mare sărbătoare

Pe 25 martie, Poliția Română a împlinit venerabila vârstă de 193 de ani. Cu acest prilej au fost organizate, ca în fiecare an aniversar, o serie de manifestări prin care publicul larg a avut posibilitatea să afle mai multe despre activitatea celor care slujesc legea și veghează la siguranța cetățenilor. Fapt întărit de însăși deviza acestei instituții - „Siguranță și Încredere”. O instituție bicentenară, aproape, dar mereu îndreptată către modernitate.

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro