Login Eur 4.4435
Actualizat: 11:56, 29 iulie 2014

Eroii nu au fost uitaţi!

Popeşti-Leordeni

La Popeşti-Leordeni, la toate cele trei monumente ridicate în cinstea eroilor au avut loc scurte slujbe de pomenire. Festivităţile s-au încheiat la Monumentul ridicat în cinstea eroilor Revoluţiei de la Timişoara şi în capela ecumenică, ridicată pe locul unde legenda spune că ar fi fost aruncată cenuşa revoluţionarilor incineraţi la Timişoara.

Primarul Petre Iacob şi viceprimarul Iosif Năstase au avut ca invitaţi pe senatorul Gabriela Firea, prefectul Speranţa Cliseru, noul preşedinte al Ligii Aleșilor Locali, Cristache Rădulescu, Sebastian Geantă, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov, deputatul Tudorel Peia, secretarul de stat pentru revoluţionari, Victor Socaciu.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Dr. Clara Alexandrescu, specialist CradioRec Corbeanca:“Aproape jumătate dintre bărbaţi riscă boli grave de inimă” Dr. Clara Alexandrescu, specialist CradioRec Corbeanca:“Aproape jumătate dintre bărbaţi riscă boli grave de inimă”

Cel mai amplu program social demarat în acest an la nivel județean, se extinde. Campania “Prevenirea infarctului miocardic” inițiată și organizată de Jurnalul de Ilfov, în parteneriat cu specialiștii Centrului de Recuperare Cardiovasculară CardioRec, Corbeanca, a ajuns vineri, 25 iulie, la Gruiu. Campania a beneficiat de sprijinul Consiliului  Local și de cel al primarului Ion Samoilă.

Echipa de la firul ierbii şi dascălii ei, vindecători de destine Echipa de la firul ierbii şi dascălii ei, vindecători de destine

Soarele urmase, parcă, descântecul prezenţei copiilor. Şi i-a comandat cerului să-şi întindă norii, la uscat. Vară, la Mogoşoaia. Vacanţă. O zi de weekend, cu meci de antrenament şi picnic între prieteni, la mijlocul lui iulie. O zi - împrumutată din culoarea unui fagure. Parcul de lângă Palatul Voievodal, a adunat câteva dintre „diviziile” de luptă sportivă ale puştimii, care poartă emblema Clubului de Fotbal „VK Soccer”. Tot ce ştiu acum despre această asociaţie, mi-a amintit „decepţia” englezului Bill Shankly, legendarul antrenor în anii ’60, al celor de la „FC Liverpool”. El a mărturisit: „Unii oameni cred că fotbalul este o chestiune de viaţă şi de moarte. Sunt foarte dezamăgit de această atitudine. Vă pot asigura că el e mult, mult mai mult decât atât”.

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro