Login Eur 4.4435
Actualizat: 13:58, 07 iulie 2015

Eroii nu au fost uitaţi!

Popeşti-Leordeni

La Popeşti-Leordeni, la toate cele trei monumente ridicate în cinstea eroilor au avut loc scurte slujbe de pomenire. Festivităţile s-au încheiat la Monumentul ridicat în cinstea eroilor Revoluţiei de la Timişoara şi în capela ecumenică, ridicată pe locul unde legenda spune că ar fi fost aruncată cenuşa revoluţionarilor incineraţi la Timişoara.

Primarul Petre Iacob şi viceprimarul Iosif Năstase au avut ca invitaţi pe senatorul Gabriela Firea, prefectul Speranţa Cliseru, noul preşedinte al Ligii Aleșilor Locali, Cristache Rădulescu, Sebastian Geantă, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov, deputatul Tudorel Peia, secretarul de stat pentru revoluţionari, Victor Socaciu.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Serbare la Matias Serbare la Matias

Se vorbeşte foarte mult despre educaţia de care trebuie să beneficieze copiii romi pentru a se putea integra în societate. În schimb, se vorbeşte puţin despre faptul că, totuşi, această educaţie se face şi nu este doar o vorbă în vânt.  Iar la Jilava, din 2010, Asociaţia Matias face educaţie pentru copiii din comunitatea roma, prin Centrul de Zi de pe strada Ungureni nr. 132.

Ce petrecere reuşită, de Ziua comunei! Ce petrecere reuşită, de Ziua comunei!

Sâmbătă, 4 iulie, Găneasa a fost în sărbătoare de Ziua comunei. A fost a cincea ediţie şi împlinirea a 65 de ani de când Găneasa există în forma actuală. Pardon, în forma actuală ca unitate administrativă, căci în forma actuală ca dezvoltare, nu a fost niciodată. Iar progresul, o spun oamenii, nu presa, i se datorează primarului Marin Tudor, om cu frica lui Dumnezeu şi respect faţă de  semeni.

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro