Login Eur 4.4435
Actualizat: 10:51, 25 noiembrie 2014

Eroii nu au fost uitaţi!

Popeşti-Leordeni

La Popeşti-Leordeni, la toate cele trei monumente ridicate în cinstea eroilor au avut loc scurte slujbe de pomenire. Festivităţile s-au încheiat la Monumentul ridicat în cinstea eroilor Revoluţiei de la Timişoara şi în capela ecumenică, ridicată pe locul unde legenda spune că ar fi fost aruncată cenuşa revoluţionarilor incineraţi la Timişoara.

Primarul Petre Iacob şi viceprimarul Iosif Năstase au avut ca invitaţi pe senatorul Gabriela Firea, prefectul Speranţa Cliseru, noul preşedinte al Ligii Aleșilor Locali, Cristache Rădulescu, Sebastian Geantă, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov, deputatul Tudorel Peia, secretarul de stat pentru revoluţionari, Victor Socaciu.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Din dragoste pentru dans Din dragoste pentru dans

Sâmbătă, 22 noiembrie, la Centrul Cultural al Ministerului de Interne din Bucureşti o mare de copii, părinţi şi bunici s-a adunat pentru a urmări evoluţia copiilor în concursul interjudeţean, Euro Dance, ajuns la a treia ediţie.

Oameni care construiesc oameni Oameni care construiesc oameni

Spectacolul lumii e nesfârşit. Povestea uimitoare şi exemplară – începută la Mogoşoaia, în 2012 - a românului american Vivi Kraus, a avocatului Gabriela Popescu şi a prietenilor lor, voluntari de la VK Soccer, continuă. Aşa a fost şi ziua de 26 octombrie. Oamenii s-au întrecut în surprize. Vremea nu s-a lasat nici ea. Iarna rea şi-a arătat colţii reci, de gheaţă. Vă amintiţi, nu? Cu zăpadă, vânt bicisnic, frig şi zloată - a muşcat pe neaşteptate, din ceea ce planificaseră acolo peste 30 de tineri şi copii sportivi. Dar n-a reuşit să strice mai nimic. Evenimentul?  Încheierea proiectului lor, de suflet “Nouă ne pasă. Implică-te şi tu!” Sărbătorirea lui a cuprins competiţii de gală, festivitatea de premiere, prezenţa unor invitaţi de cinci stele. 

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro