Login Eur 4.4435
Actualizat: 13:10, 29 aprilie 2016

Eroii nu au fost uitaţi!

Popeşti-Leordeni

La Popeşti-Leordeni, la toate cele trei monumente ridicate în cinstea eroilor au avut loc scurte slujbe de pomenire. Festivităţile s-au încheiat la Monumentul ridicat în cinstea eroilor Revoluţiei de la Timişoara şi în capela ecumenică, ridicată pe locul unde legenda spune că ar fi fost aruncată cenuşa revoluţionarilor incineraţi la Timişoara.

Primarul Petre Iacob şi viceprimarul Iosif Năstase au avut ca invitaţi pe senatorul Gabriela Firea, prefectul Speranţa Cliseru, noul preşedinte al Ligii Aleșilor Locali, Cristache Rădulescu, Sebastian Geantă, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov, deputatul Tudorel Peia, secretarul de stat pentru revoluţionari, Victor Socaciu.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Ocean Fish a ales Afumati, pentru deschiderea primului sau magazin de prezentare si vânzare a produselor proprii Ocean Fish a ales Afumati, pentru deschiderea  primului sau magazin de prezentare si vânzare a produselor proprii

Producătorul de semipreparate din pește, fructe de mare și pește congelat, Ocean Fish, a inaugurat, pe 19 aprilie, primul său magazin de prezentare și vânzare a produselor proprii, în localitatea Afumați.

Educaţia, o prioritate pentru primarul Gheorghe Petre Educaţia, o prioritate pentru primarul Gheorghe Petre

De prisos, zic eu, să mai amintim despre aplecarea primarului Gheorghe Petre către îmbunătățirea infrastructurii educaționale din localitatea pe care o păstorește. Dovadă stau o serie de proiecte duse la bun sfârșit, în acest domeniu, cel mai recent fiind superba grădiniță cu orar prelungit, inaugurată în ultimul trimestru al anului trecut. Astăzi, vom vorbi cu primarul din 1 Decembrie despre alte două proiect de acest gen, care vor demara în acest an.

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro