Login Eur 4.4435
Actualizat: 11:49, 16 decembrie 2014

Eroii nu au fost uitaţi!

Popeşti-Leordeni

La Popeşti-Leordeni, la toate cele trei monumente ridicate în cinstea eroilor au avut loc scurte slujbe de pomenire. Festivităţile s-au încheiat la Monumentul ridicat în cinstea eroilor Revoluţiei de la Timişoara şi în capela ecumenică, ridicată pe locul unde legenda spune că ar fi fost aruncată cenuşa revoluţionarilor incineraţi la Timişoara.

Primarul Petre Iacob şi viceprimarul Iosif Năstase au avut ca invitaţi pe senatorul Gabriela Firea, prefectul Speranţa Cliseru, noul preşedinte al Ligii Aleșilor Locali, Cristache Rădulescu, Sebastian Geantă, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov, deputatul Tudorel Peia, secretarul de stat pentru revoluţionari, Victor Socaciu.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Dascălul, muzeul, tradiția și misiunea lor: istoria Dascălul, muzeul, tradiția și misiunea lor: istoria

Pe tineri îi interesează tot mai puţin trecutul? Trăiesc în prezent şi atât? Nu mai citesc? Nu mai intră în muzee? Cu ce valori se compară? Istoria e esenţială. “Dacă nu o cunoşti, o înduri”, scria Octavian Paler. Grea pedeapsă. Aici intervine, încă din şcoală, dascălul. Profesorul bun explică. Cel foarte bun demonstrează. Cel excepţional - inspiră. Şi construieşte. E cazul nostru, de azi – al profesorului de istorie, Ion Cornaciu, cu meritul unei realizări deosebite.  

Locuitorii din Chitila, consultaţi gratuit în cadrul campaniei de prevenţie a atacului vascular cerebral Locuitorii din Chitila, consultaţi gratuit în cadrul campaniei de prevenţie a atacului vascular cerebral

La fiecare 20 de minute, un român suferă un accident vascular cerebral. Unul din cinci, nu supraviețuiește. Pentru a evita atacurile cerebrale și complicațiile lor severe în rândul populației din Ilfov, specialiștii Centrului de Recuperare Cardiovasculară CardioRec din Corbeanca și Jurnalul de Ilfov, au dat startul unei campanii de prevenție a accidentului vascular cerebral. 

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro