Login Eur 4.4435
Actualizat: 12:44, 21 octombrie 2014

Eroii nu au fost uitaţi!

Popeşti-Leordeni

La Popeşti-Leordeni, la toate cele trei monumente ridicate în cinstea eroilor au avut loc scurte slujbe de pomenire. Festivităţile s-au încheiat la Monumentul ridicat în cinstea eroilor Revoluţiei de la Timişoara şi în capela ecumenică, ridicată pe locul unde legenda spune că ar fi fost aruncată cenuşa revoluţionarilor incineraţi la Timişoara.

Primarul Petre Iacob şi viceprimarul Iosif Năstase au avut ca invitaţi pe senatorul Gabriela Firea, prefectul Speranţa Cliseru, noul preşedinte al Ligii Aleșilor Locali, Cristache Rădulescu, Sebastian Geantă, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov, deputatul Tudorel Peia, secretarul de stat pentru revoluţionari, Victor Socaciu.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Elevii din Ilfov, prietenii naturii Elevii din Ilfov, prietenii naturii

Elevii din Ilfov au intrat în cea de-a doua etapă a campaniei de protecție a mediului. Programul de ­edu­cație ecologică și mediu „Eco­Atitu­d­ine=Responsabilitate, Informație, Acțiune” se va desfășura, până la data de 28 noiembrie, în București, Ilfov și alte opt județe ale țării.  

O mână întinsă copiilor nevoiași care doresc să-și clădească un viitor frumos O mână întinsă copiilor nevoiași care doresc să-și clădească un viitor frumos

Slujitorii lăcașului de cult Sfântul Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, din Bragadiru, își merită din plin statutul de „părinți”. Susținuți de Primăria locală, de Consiliul Județean Ilfov și de enoriași, aceștia au deschis un centru cultural social destinat, în special, educației copiilor proveniți din familii defavorizate. Centrul a fost sfinţit şi a primit binecuvântarea divină duminică, 19 octombrie, printr-o slujbă specială, grandioasă, săvârşită de un sobor de preoţi condus de Preasfinţitul Ieronim Sinaitul, delegatul Preafericitului Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.  

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro