Login Eur 4.4435
Actualizat: 12:26, 16 septembrie 2014

Eroii nu au fost uitaţi!

Popeşti-Leordeni

La Popeşti-Leordeni, la toate cele trei monumente ridicate în cinstea eroilor au avut loc scurte slujbe de pomenire. Festivităţile s-au încheiat la Monumentul ridicat în cinstea eroilor Revoluţiei de la Timişoara şi în capela ecumenică, ridicată pe locul unde legenda spune că ar fi fost aruncată cenuşa revoluţionarilor incineraţi la Timişoara.

Primarul Petre Iacob şi viceprimarul Iosif Năstase au avut ca invitaţi pe senatorul Gabriela Firea, prefectul Speranţa Cliseru, noul preşedinte al Ligii Aleșilor Locali, Cristache Rădulescu, Sebastian Geantă, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov, deputatul Tudorel Peia, secretarul de stat pentru revoluţionari, Victor Socaciu.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
La mulţi ani, pompierilor! La mulţi ani, pompierilor!

Toamna nu se numără numai bobocii ci şi aniversările, iar cea de-a 166-a, a pompierilor, este una aproape de sufletul tuturor. Şi totul pleacă de la oastea lui Kerim Paşa care, în 13 septembrie 1848, s-a luptat cu Compania de pompieri condusă de căpitanul Pavel Zăgănescu. Pompierii au pierdut atunci în faţa turcilor, însă curajul lor şi felul în care au pierdut bătălia, au rămas în istoria poporului român.

2 zile de petrecere la Periș 2 zile de petrecere la Periș

Luni, 8 septembrie, petrecerea a continuat la Periş, pe stadionul localităţii, noutatea şi surpriza pentru locuitori pregătită de primarul Anghel Albu şi Consiliul Local, care au stat până târziu în noapte alături de concetăţenii lor.  Spaţiul, devenit astfel generos a fost împărţit în zona de grătare, zona de luat masa şi zona de dans din faţa impunătoarei scene.

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro