Login Eur 4.4435
Actualizat: 12:36, 28 octombrie 2014

Eroii nu au fost uitaţi!

Popeşti-Leordeni

La Popeşti-Leordeni, la toate cele trei monumente ridicate în cinstea eroilor au avut loc scurte slujbe de pomenire. Festivităţile s-au încheiat la Monumentul ridicat în cinstea eroilor Revoluţiei de la Timişoara şi în capela ecumenică, ridicată pe locul unde legenda spune că ar fi fost aruncată cenuşa revoluţionarilor incineraţi la Timişoara.

Primarul Petre Iacob şi viceprimarul Iosif Năstase au avut ca invitaţi pe senatorul Gabriela Firea, prefectul Speranţa Cliseru, noul preşedinte al Ligii Aleșilor Locali, Cristache Rădulescu, Sebastian Geantă, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov, deputatul Tudorel Peia, secretarul de stat pentru revoluţionari, Victor Socaciu.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
”Culorile toamnei”, în ochii copilăriei ”Culorile toamnei”, în ochii copilăriei

Buftea a devenit un oraș al tradițiilor, cultivate pemanent și cu grijă. Izvorul lor împrospătează viața socială, culturală și educativă cotidiană. Festivalul anual ,,Culorile Toamnei” , aflat la a III-a ediție, a fost un regal al artelor frumoase. Protagoniști? Sute de elevi și preșcolari, din toate unitățile de învățământ, de aici. Genurile artistice? Pictură, colaj și artizanat, cu lucrări de o frumusețe și fantezie emoționante.  

Clipe minunate, de ”Ziua Oraşului” Clipe minunate, de ”Ziua Oraşului”

Deși numai zi de toamnă nu s-a putut numi ziua de Sf. Dumitru, locuitorii din Bragadiru au venit în număr neașteptat de mare să-și sărbătorească, împreună cu edilii orașului, localitatea. Vremea câinoasă, de iarnă plumburie, nu i-a descurajat pe cei care au dorit să participe la cea de-a șaptea ediție a „Festivalului Toamnei”. Și, suntem siguri, n-au avut ce regreta, pentru că spectacolul organizat de primărie i-a încălzit, la propriu, pe cei prezenți.

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro