Login Eur 4.4435
Actualizat: 13:28, 23 august 2016

Eroii nu au fost uitaţi!

Popeşti-Leordeni

La Popeşti-Leordeni, la toate cele trei monumente ridicate în cinstea eroilor au avut loc scurte slujbe de pomenire. Festivităţile s-au încheiat la Monumentul ridicat în cinstea eroilor Revoluţiei de la Timişoara şi în capela ecumenică, ridicată pe locul unde legenda spune că ar fi fost aruncată cenuşa revoluţionarilor incineraţi la Timişoara.

Primarul Petre Iacob şi viceprimarul Iosif Năstase au avut ca invitaţi pe senatorul Gabriela Firea, prefectul Speranţa Cliseru, noul preşedinte al Ligii Aleșilor Locali, Cristache Rădulescu, Sebastian Geantă, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov, deputatul Tudorel Peia, secretarul de stat pentru revoluţionari, Victor Socaciu.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Tunari, povestea continuă Tunari, povestea continuă

Pe 16 august comuna Tunari a fost în sărbătoare, prima dintr-un șir de 5 ani, dedicată moștenirii culturale de care beneficiază localitatea.

Maica Domnului, cinstită ca o adevărată Împărăteasă a lumii, la Mănăstirea Țigănești Maica Domnului, cinstită ca o adevărată Împărăteasă a lumii, la Mănăstirea Țigănești

Pelerini din toate colțurile țării, și-au tămăduit sufletele pe 15 august, la hramul Mănăstirii Țigănești din Ciolpani. Mari duhovnici în frunte cu părintele Nectarie Șofelea, exarhul mănăstirilor din Arhiepiscopia Bucureștilor, preotul Cristian Burcea, Protopopul Protopopiatului Ilfov Nord, părintele ieromonah Calinic, duhovnicul așezământului monahal au săvârșit o slujbă de înaltă frumusețe duhovnicească, în cinstea Maicii Domnului. 

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro