Login Eur 4.4435
Actualizat: 09:53, 09 februarie 2016

Eroii nu au fost uitaţi!

Popeşti-Leordeni

La Popeşti-Leordeni, la toate cele trei monumente ridicate în cinstea eroilor au avut loc scurte slujbe de pomenire. Festivităţile s-au încheiat la Monumentul ridicat în cinstea eroilor Revoluţiei de la Timişoara şi în capela ecumenică, ridicată pe locul unde legenda spune că ar fi fost aruncată cenuşa revoluţionarilor incineraţi la Timişoara.

Primarul Petre Iacob şi viceprimarul Iosif Năstase au avut ca invitaţi pe senatorul Gabriela Firea, prefectul Speranţa Cliseru, noul preşedinte al Ligii Aleșilor Locali, Cristache Rădulescu, Sebastian Geantă, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov, deputatul Tudorel Peia, secretarul de stat pentru revoluţionari, Victor Socaciu.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Inaugurarea Clinicii Medicale „Euro Multimed” Inaugurarea Clinicii Medicale „Euro Multimed”

Sănătatea e comoara cea mai preţioasă, a oricui. Dar culmea, e şi cea mai uşor de pierdut. Pentru că e cel mai prost păzită! Motive contemporane? Sumedenie. Unele ţin de propria persoană: educaţie, mod de viaţă. De cealaltă parte se află sistemul sănătăţii publice. Răspunderea lui socială? E uriaşă. La noi, suferinţa principală e accesul la serviciile medicale. Mai mult ca oriunde, România rurală pătimeşte din greu. Dar nu peste tot. Există locuri – e-adevărat, puţine la număr - unde sârguinţa şi destoinicia unor oameni aşezaţi în fruntea comunităţii lor readuc certitudinea vieţii. Exemplar, Clinceni e unul dintre ele.

Un primar mereu alături de cei năpăstuiţi Un primar mereu alături de cei năpăstuiţi

Măsura faptelor unui primar sunt realizările sale. Acestea sunt „urmele” pe care el le lasă în urma trecerii sale vremelnice prin funcția în care a fost învestit de semenii săi, concetățenii așezării pe care o păstorește. Iar „urmele” bune care au adus bunăstarea comunității vor dăinui în timp, spre amintirea celui care le-a întipărit în memoria oamenilor. Aceasta este, cred eu, cea mai mare mulțumire pentru un edil care se dedică, fără a pregeta, mersului înainte al localității pe care a condus-o.

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro