Login Eur 4.4435
Actualizat: 09:06, 06 decembrie 2016

Eroii nu au fost uitaţi!

Popeşti-Leordeni

La Popeşti-Leordeni, la toate cele trei monumente ridicate în cinstea eroilor au avut loc scurte slujbe de pomenire. Festivităţile s-au încheiat la Monumentul ridicat în cinstea eroilor Revoluţiei de la Timişoara şi în capela ecumenică, ridicată pe locul unde legenda spune că ar fi fost aruncată cenuşa revoluţionarilor incineraţi la Timişoara.

Primarul Petre Iacob şi viceprimarul Iosif Năstase au avut ca invitaţi pe senatorul Gabriela Firea, prefectul Speranţa Cliseru, noul preşedinte al Ligii Aleșilor Locali, Cristache Rădulescu, Sebastian Geantă, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov, deputatul Tudorel Peia, secretarul de stat pentru revoluţionari, Victor Socaciu.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Buftea, în sărbătoare, la 98 de ani de la naşterea României Buftea, în sărbătoare, la 98 de ani de la naşterea României

Ziua Națională a României a fost sărbătorită cu mândrie, pe 1 decembrie, de locuitorii orașului Buftea care, ca în fiecare an, au cinstit alături de oficialități întreaga națiune română. Au fost momente emoționante la Monumentul Eroilor din Cartierul Centru pentru buftenii care au sărbătorit împlinirea a 98 de ani de când nașterea României a fost hotărâtă pentru totdeauna de Marea Adunare Națională de la Alba Iulia.

Buftea, la ceas de mare sărbătoare creştină Buftea, la ceas de mare sărbătoare creştină

Primele colinde care vestesc minunea Nașterii Domnului au și bucurat inimile credincioșilor din Buftea. Sărbătoarea închinată Sfintei Varvara, ocrotitoarea frumosului oraș ilfovean, a adunat, în biserica ce-i poartă numele, creștini de pretutindeni. Recunoscut pentru dragostea sa față de biserică și de oamenii cu dreaptă credință, primarul Gheorghe Pistol s-a aflat și de această dată printre rugători.      

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Ziare-Reviste.ro